Moonflower frøplante identifikasjon

April 3

Moonflower eller Ipomoea alba, er en slektning av morgensol. Moonflower blomstrer åpne natten og Lukk ved daggry, ifølge University of Arkansas samarbeidsvillig forlengelse. Å vite attributtene til dette anlegget vil hjelpe i frøplante identifikasjon.

Spiring

Moonflowers er ikke tolerant av frost og kaldt vær. Moonflower seedlings dukke opp etter jord temperaturer nå 65 grader.

Blader

Moonflowers er blomsterplanter, ifølge det amerikanske Landbruksdepartementet. Dette betyr at to frø blader er synlige når anlegget dukker først opp fra jorden. Bladene har to spisse fliker, som senere blir hjerteformet og vokse opp til seks inches bredt.

Stammen

Moonflowers er vining planter. Som alle familiemedlemmer morgensol har stammen i frøplante en rødlig nyanse som slår brun og woody som den modnes.

Voksende vane

Moonflower planter har en oppreist vane når de først kommer. Som gevinster plantehøyde begynner vintreet å snurre klokken.

Miljø

Moonflowers vil ikke vokse i tungt skyggelagte områder. Frø vil spire i lite lys miljøer, men vil ikke trives idet de modne.

Livssyklus

I soner 7 og under, moonflowers er ettårige må plantes fra frø hvert år. Med mindre du har plantet moonflower frø, er uidentifiserte planter som fremkommer ikke trolig være moonflowers under sonen 7.