Monteringsanvisning for en 2-dørs lagring skap

August 14

Det er elementene som er vakkert og dekorativt for åpne display, og så er det de nødvendigheter som hører skjult bak dører av en to-dørs lagring skap. Kjøpe en montering kreves to-dørs lagring skap lagrer kostnadene ved å kjøpe en ferdig montert modell. Med noen verktøy på hånden, vil du snart legge til nye lagring skap til god bruk.

Montering skapet

Om montering en metall eller en tre lagring skap, er tilnærmingen i utgangspunktet det samme. Det første trinnet er å montere rammen for å stabilisere oppbevaringsskap. Ta en Phillips - og flatskjerm-leder skrutrekker og hammer. Noen kits kan komme med en hex-nøkkel som det eneste verktøyet for jobben. For tre skap, kan du bruke god kvalitet trelim også. Legge ut alle deler og skruer, plugger, hengsler og andre brikker i kit matchende opp alle sant skruene og maskinvare med de riktige delene.

Plasser de to sidene av oppbevaringsenheten i høyre retning - øvre kant i samme retning og inne siden vendt og tilbake kantene mot hverandre. Sett inn noen angitte plugger eller maskinvare i hullene knytte øverst og nederst på lagringsenheten.

Tåler en sidestk på tilbake kanten, og linje opp toppen stykke oppbevaringsenheten sin hullene på siden. For tre enheter, gjelde en sjenerøs mengde tre ledetråd til hvor disse to delene vil møte og skru på plass for en fast og sikker passform. Nå som de to vinkelrette stykker er stabil nok til å stå i posisjon, gå til bunnen av oppbevaringsenheten og knytte understykket på samme måte som topp. Med både bunnen og toppen sted på en side, linje opp andre sidestykket til de motsatte endene av toppen og bunnen og sikkert på plass på samme måte.

Knytte baksiden

Nøye stå enheten på siden og deretter legge det ned med baksiden. Lå bakpanelet ansiktet ned bak slik at forsiden av den vises gjennom fronten når lagring skap er åpen. Alle hjørner på linje med hyller enheten og skru eller spikre det til side, toppen og bunnen panelene.

Legge til hyllene i

Stå enheten oppreist og sette reoler støtter i henhold til design spesifikasjonene lagringsplass kabinett. Juste høyden på hyllene – hvis enheten har dette alternativet, til det blir lagret inne.

Dører, håndtak og lås

Det er nå tid til å feste dørene. Merke og bore hull på dørene for hengsel skruer. Skru hengsel platene på dørene - en øverst og en nederst på hver dør. Linje opp andre klaffen av hengselet å merke og bore hull i skapets vegger. Skru dør hengsler på plass til lagring skap. Hvis hull var pre-boret for hengsler, bare stille opp hullene med hengsler og skru på plass.

Etter å sjekke at dørene svinger ut og henge jevnt for å lukke uten å treffe eller overlappende den andre døren, koble dørhåndtak og lås gjennom deres forborede hullene. Lukk døren å sjekk at låsene det riktig. Hvis referansen har en lås eller oppbevaringsenheten har en egen tastelås, prøve ut nøkkelen å sikre det låses. Når enheten er fullført, plassere varene i din ny to-dørs lagring skap.