Montering & installere miniatyr kretsbrytere

November 2

Montering & installere miniatyr kretsbrytere

Miniatyr kretsbrytere brukes i innenlandsk boliger som industrielle bygninger å beskytte og kontrollere strømforsyning. De er like vanlig kretsbrytere bortsett fra de tillate mindre amp gjennom en bestemt krets. De gir automatisk krets avbrudd når det gjeldende overbelastning. Ifølge elektronikk-manufacturers.com, er miniatyr kretsbrytere økonomisk produsert i stor skala uten problemer. Gjennom årene deres design har blitt perfeksjonert og de er nå en effektiv og pålitelig strømbryter.

Instruksjoner

Slå av bryteren i panelet du vil arbeide med å stoppe strømmen av elektrisitet i ditt hjem.

•Fjern døren av servicepanelet ved å løsne skruene som holder døren og Dekkramme på plass.

•Fjern en eksisterende breaker eventuelt av forsiktig rocking enheten opp og ned til det kommer ut. Du kan også bruke p-nese gass til grep breaker. Skru ut eller klippe vedlagte ledningen.

•Åpne et hull på servicepanelet med en hammer eller skrutrekker, og plasser deretter elektriske kontakten klemmen i access hullet. Kontroller at låsemutteren er på innsiden og skruen klemmer på utsiden.

•Sett kabelen gjennom kontakten og i panelet til den varme buss bar. Fjerne en halv tommen av isolerende fra slutten av hver ledning før du kobler den.

•Koble svart wire eller varmt føre ved å sette det inn i ryggen terminal. Koble den hvite ledningen til en nøytral bussterminalen og koble den grønne jording til grønne bussterminalen hvis den finnes. Hvis ikke, koble den til en terminal på nøytral buss bar.

•Lokk som kan klikkes breaker fast på to buss barer i servicepanelet. Sikre låsemutteren koblingen og klemmen rundt kabelen ved hjelp av tang og en skrutrekker. Satte luken og slå på strømmen.

Tips og advarsler

  • Sikkerhetshensyn må huseiere forstå riktig krets identifikasjon og feilsøking metoder for riktig bruk av miniatyr kretsbrytere.
  • Miniatyr breakers er helt trygt, men legge for mange nye kretser uten å installere subpanel kan være farlig.