Mold inspeksjon sjekkliste

April 28

Mold inspeksjon sjekkliste

Enten du kjøper et nytt hjem eller prøver å spot et problem i ditt eksisterende hjem, kan mold lett gå usett. Med riktig utdanning og Sjekkliste, vil du kunne identifisere mold og ta nødvendige tiltak for å fjerne den. Formen kan være farlig for helsen din fordi den avgir spores og kjemikalier. Det kan også forårsake strukturell skade hjem ved flekker vegger og råtnende treverk.

Fuktighet

Muggsopp trenger fuktighet for å utvikle og vokse. Når du søker etter mold, pass på å se på områder som har hatt fuktigheten problemer noen gang. Hvis vannskader ikke var rengjort og tørket snart etter lekkasjen, det er en sjanse at mold hadde tid til å utvikle og vokse. Områdene rundt lekkende rør, vann skade flekker, hull rundt vinduer eller dårlig isolert loft kan alle være steder for mold å vokse. Hvis du har taket lekker, kan dette forårsake mold å vokse bak veggene der det ikke kan ses.

Air tester

Hvis du er bekymret for mold vokser bak veggene, kan du leie en profesjonell til å utføre en luft testen i veggen for å avgjøre om det er mold. Dette sparer deg fra å måtte skjære et hull i veggen å fysisk kontrollere om mold er det. Hvis du er bekymret for at den generelle luftkvaliteten i ditt hjem har blitt kompromittert av mold vekst, kan du ha hele hjem luft testet for muggsoppsporer. Men kan denne luften testen ikke fortelle deg hvor mold vokser i ditt hjem.

Eksteriør

Du kan oppdage mulig mold problemer ved å undersøke utsiden av hjemmet. Hvis regn takrenner på utsiden av hjemmet er undersized, ikke er riktig installert eller skadet, vannet de samler inn vil ikke bli tvunget fra hjemmet, og i stedet vann seep inn i vegger eller foundation. Hvis det er en masse mud caked på veggene i hjemmet, kan dette være et tegn på dårlig takrenner fordi rennesteinen lekker overflødig vann på bakken forårsaker skitt å plaske ved siden av huset. Hvis det er tilfelle, kan vann også gjøre vei i grunnlaget for hjemmet.

Kjellere

Uferdige kjellere få vanligvis så over fordi familiemedlemmer ikke vil tilbringe mye tid der nede. Hvis du ser et lag av hvitt crusty materiale på betong, er det imidlertid vanligvis mineralforekomster. Dette skyldes over tid fuktighet tørking og betyr at det har vært langsiktig vannskader i hjemmet. Dette problemet kan også peke foundation og strukturell skade også så vidt spre mugg i hjemmet.