Mold behandling løsninger

August 6

Mugg i hjemmet kan føre til alvorlige helseproblemer som hodepine, brekninger, svimmelhet, diaré og leverskader. Mold problemer behandles umiddelbart. Det er mange løsninger for å bekjempe mold problemer.

Bleach

Bleach dreper 99,9 prosent av bakterier, inkludert mold. Opprette en blekemiddel og vann blanding etter retning på blekemiddel. Sett blandingen i en sprayflaske og spray den på mold og la det tørke.

Eddik

Eddik er også effektive i å drepe mold, men vær forberedt på å håndtere lukten. Ren eddik dreper 82 prosent av mold. Legge eddik i en sprayflaske og spray direkte på mold og la det tørke.

Tea Tree olje

Tea tree olje er pricy, men du trenger bare en liten mengde og det fungerer bra på mold. Mix 2 ts av tea tree olje med 2 kopper vann i en sprayflaske og rist godt. Spray på mold og la det tørke.

Grapefrukt Seed Extract

Grapefrukt seed ekstrakt er luktfri og fungerer effektivt i drapet mold. Mix-20 dråper grapefrukt frø ekstra med 2 kopper vann i en sprayflaske og rist godt. Spray direkte på mold og la det tørke.

Fastsette vannproblemer

Mold trenger vann og fuktighet å vokse. Fikse en lekk rør og flom kjellere som kan være roten kilden til problemet ditt mold. Ellers skal du stadig bruke løsningene ovenfor for å kvitte seg med repeterte mold.