Mokara Orchid omsorg

September 16

Mokara Orchid omsorg

Mokara orkideer er en hybrid orchid fra krysset mellom Arachnis, Ascocentrum og Vanda generas. Som andre orkideer som er vokst fra Ascocenda og Vanda, Mokara orkidé kommer i en rekke farger og produserer blomster som er mellom 2 og 4 inches tvers. Som sine foreldre er Mokara orkideer innfødt til mange deler av Asia, selv om de kan dyrkes i en varm, fuktig inneklima. Med det lated bekymre, skal du kunne holde en Mokara orkidé frisk i mange år.

Lys

Mokara orkideer vokser best i fullt sollys. De ideelle forholdene for lated oppblomstringen ville være i et vindu som mottar full morgen sollys som fades inn indirekte sollys på ettermiddagen. Hvis du ikke har et vindu som får riktig sollys, bør du redusere hyppigheten på orchid vann og gjødsel.

Temperatur

Hold Mokara i et rom som mottar en jevn, høy temperatur. Mokara orkideer vil ikke overleve i et miljø som dips under 50 grader Fahrenheit, men ideelt temperaturen bør være mellom 75 og 85 grader F. Mokara orkideer vil overleve i en temperatur til 100 grader F.

Vann

Vann orkideer en gang hver par morgener i tidlig morgen. Du bør vann til på orchid crown er våt, men at det tørker av ettermiddagen.

Gjødsel

Mokara orkideer er tunge feeders, så gjødsel er svært viktig for lated bekymre. Gjødsle orkideer en gang hver syvende dag i løpet av våren, sommeren og tidlig høst med en flytende orkidé gjødsel. Fra midten av høsten gjennom vinteren trenger du bare å befrukte en gang i måneden.

Soppdreper

For å forhindre rot råtne Mokara orkideer, som er et problem i kule perioder, behandle på orchid kronen med en Dithane M-45 soppdreper én gang.