MoenStone vask omsorg

June 17

Selv om Moenstone vask visne bevis, motstandsdyktig mot riper og ikke-porøs, den fremdeles behøver ganske mild bekymre å opprettholde og beskytte overflaten og finish. Kvarts kompositt materiale vasken krever ikke mye i form av omsorg, bortsett fra rengjøring. Det krever regelmessig renhold for å hindre buildup med mer intensiv rengjøring nødvendig hvis du begynner å merke mineral buildup.

Daglig rengjøring

Rengjøring små søl og flekker og bare vanlig vedlikehold, anbefaler Moen å bruke varmt vann og mild oppvaskmiddel såpe. Du kan bruke en nylon scrub pute eller pensel for å arbeide vann og såpe i vasken. Når du er ferdig med å rense vasken, skyll den grundig med vann for å fjerne eventuelle gjenværende såpe.

Hard flekker

Hard flekker kan vises som prikker og en kalkholdig film på Vaskens overflate. For å fjerne hard flekker fra Moenstone vasken, selskapet anbefaler bruk av en full-styrke løsning av hvit eddik. Igjen, kan du bruke en nylon scrub pute eller børste å gni eddik i vasken. Skyll eddik fra vasken med vann. Gjenta bruke eddik og skrubbing vasken til alle spor av hard flekker er borte. Hvis eddik er ikke svaret, kan du også prøve å bruke blekemiddel. Moen anbefaler fylle vasken med varmt vann og legge til 1/2 kopp blekemiddel i vasken. La bleke og vann i ca 30 minutter før skrubbing vasken. Skyll vasken med vanlig vann for å fjerne gjenværende blekemiddel.

Andre mineralforekomster

Andre mineraler, som jern, kobber og mangan, også tilstede i vann, kan la flekker i farger av rød, grønn, blå, brun eller svart. Moen anbefaler bruker samme klargjøringsprosedyren som du ønsker for å fjerne hardt vann flekker. Start med eddik løsning, og hvis det ikke helt fjerne den flekker, prøve bleach metoden.

Advarsler

Moen fraråder bruken av skuremidler eller metall scrub pads når rengjøring sine synker. Selskapet anbefaler ikke bruker noe renere med ammoniakk, avkalkingsmidler eller ufortynnet blekemiddel når rengjøring vasken. Blekemiddel kan matte utseendet på vasken hvis igjen på for lenge; ikke la selv blekemidler sitter på vasken lenger enn 30 minutter.