Moen badekar tappekran reparasjon

October 12

Moen badekar tappekran reparasjon

Moen badekar tappekran reparasjon krever liten ekspertise. Gjennomsnittlig hus vil utføre denne oppgaven i under en time. Den vanligste reparasjonen er utskifting av kassetten i kranen. Denne løser lekkasjer og vann temperaturkontroll problemer. Hvis kranen opplever noen av disse, er det sannsynligvis skyldes utslitt deler inni kassetten. Finne bytte kassett på maskinvare eller hjemme forbedring butikken.

Instruksjoner

•Shut vannventilene bak av dusjbatteri. Tilgang til dem ved å åpne panelet i veggen rett bak dusjen. Hvis det er ingen panel, slå av hjemmet er viktigste vann ventiler nær varmtvannsberederen.

•Ta hetten av toppen av Moen kranen håndtaket med en flat skrutrekker eller en annen spor instrument. Deretter løsne den lille skruen under lokket med en Allen fastnøkkel. Håndtaket vil gli rett utenfor kampen, bare trekke den bakover med hendene.

•Trekk ut kassetten inni hodet av kranen. Forstå stammen med fingrene og trekk bakover. Om nødvendig kan du bruke et par nål nebbtangen for å trekke dette. Hvis blekkpatronen ikke glir ut, kan det være en kuleholderen klippet holder den på plass. Lirke dette av med Tanga og deretter fjerne patronen.

•Sett inn en ny, matchende Moen tappekran cartridge i hodet av kranen og presse det tilbake til den stopper. Erstatte kuleholderen klippet (hvis det finnes en) ved å skyve det i kranen hodet.

•Sett i nye håndtaket ved å skyve det over stammen av kassetten. Tråden festeskruen i montere hullet i håndtaket og stramme med din Allen fastnøkkel. Erstatte hetten ved å trykke det i håndtaket.