Moen 2520 installasjonskravene

June 9

Moen 2520 installasjonskravene

Et badekar og dusj press balansering ventil, har Moen-2520 en temperaturgrense på kontroll maksimal varmt vann temperatur. Utpekt av Moen med det registrerte navnet ønsket Temp, varmen ventilen den valgte utslipp pluss eller minus to grader Fahrenheit. Etter å slå av vannet og åpne kranen for å fjerne vanntrykk, er det visse krav for installasjon av ventilen.

Tilgang til nyttig informasjon

I tilfelle installasjonsprogrammet trenger mer informasjon enn angitt i instruksjonene, eller har spørsmål basert på instruksjonene, er det nødvendig å ha tilgang til. Den første metoden innebærer ringer Moen på 1-800-289-6636 fra 8 am 8 pm Eastern Standard Time mandag til fredag eller: 8 am til 6:30 PM Eastern Standard Time på lørdag. Tilgang ville være å sende en e-post som inneholder spørsmål eller informasjon for å [email protected]

Verktøy

Forberedelse for installasjon av Moen 2530 krever samle viktige verktøy. Disse inkluderer vernebriller eller beskyttelsesbriller for vernebriller og en skiftenøkkel fjerne de gamle delene og stramme nye deler. I tillegg er en stjerneskrutrekker (Phillips) og tape tiltak nødvendig, som er tråden segl tape for å sikre at ingen lekkasjer. Endelig trenger et installasjonsprogram noen form for så å gjøre eventuelle nødvendige kutt i veggen.

Veggtykkelse

Veggtykkelse blir et krav hvis den overstiger 1 11/16 inches. Installasjonsprogrammet må kjøpe et utvidelsessett hvis veggtykkelse er 1 7/8 til 2 7/8 inches og enda en extension kit hvis veggtykkelse måler fra 2 7/8 inches til 3 7/8 inches.

Fjerning av gamle tappekran

Før du installerer Moen 2520 må gamle kranen fjernes. Først slå av vannforsyningen til kranen. Åpne kranen for å lindre vanntrykket. Kontroller at ingen vann restene i systemet før du begynner installasjonen.

Veggmontering

Hvis veggen måler mindre enn 1/4 tommers tykke, må deretter en maksimum åpning av 3,5 tommer gjøres. Kontroller om det er 2-ganger-4 støtter bak vannlinjen. Hvis ja, må deretter gips bakken plasseres innenfor. Veggstørrelse som er større enn 1/4 tommers er åpningen maksimalt 4,5 inches til installasjonen.

Rørleggertjenester-tilkobling

Moen 2520 ventilen har en tilkobling størrelse på 1/2 inch med en Lukk-kombinert (cc) type tilkobling.

Flush System

Etter installasjonen gjør at både varmt og kaldt vann forblir avslått da rotere kassetten stammen for å lindre press. Fjerne patronen som enten skadet under rødme. Slå vannet på og tømme systemet. Når ferdig slå vannet av og bytte patronen. Slå vannet tilbake på nytt og se etter lekkasjer.