Mødre som innendørs planter

February 21

Mødre som innendørs planter

Chrysanthemum planter, bedre kjent som mødre, er ofte tenkt på som en hage blomst, men de er en helt annen variasjon enn de dyrket innendørs. Det er mer enn 25 varianter tilgjengelig og farger av mamma. Faktisk, kan ikke innendørs mødre bli plantet utendørs som de kan tåle vintertemperaturer.

Blomsterhandler mødre

Mødre som er dyrket innendørs anses blomsterhandler mødre. De kommer i en rekke blomst former og farger, som kan se ut som en prestekrage eller en pongpong. Andre kan ha pedaler som ser ut som små skjeer eller to til tre rader med lang kronblad. Pedaler kurve oppover eller krølle nedover. Dette betyr at flere forskjellige varianter kan kjøpt og/eller vokst og vises sammen på en måte som viser ulike teksturer og farge.

Omsorg for mødre

Mødre trenger ikke et fuktig miljø som med mange planter og bør kjøpes når knoppene begynner å vise farger. Mens Mammaene liker sollys, burde de ikke være holdt umiddelbart foran et solfylt vindu. Mødre kan ikke håndtere den slags varme og blomstrer vil, tørr og forvitre raskt; en kul til moderat temperatur er best. Vann mødre ofte rundt tre til fire ganger i uken, men tillater ikke potten å sitte i stående vann for mer enn 24 timer.

Mamma kuriositeter

Ifølge NASA er mamma anlegget effektiv i å fjerne benzen, et kjent karsinogen fra luften. Vær oppmerksom på at bladene av mødre er giftig og bør holdes borte fra barn og kjæledyr. Dette inkluderer tørkede blader som kan falle på gulvet. De fleste kommersielle blomsterhandler mødre er dyrket i Kanariøyene og Kina, men se etter lokaldyrkede planter, som de vil gi deg en lengre blomst sesongen.

Et kast-anlegg

Fordi mødre er tvunget i blomstringen av blomsterhandlere under svært kontrollerte forhold, er det ikke sikkert at du vil kunne få dem til å blomstre igjen. Hjem er for varmt samlet for. Så, når en plante har mistet sin blomstrer, ikke forvent å blomstre igjen. Fleste kaste seg etter blomstrer visne bort. Men kan anlegget kan holdes som grønne, men få vintreet-lignende og må kuttes tilbake.