Moderne vinduet dekker ideer

July 15

Moderne vinduet dekker ideer

Vinduet behandlinger er det enkelt å oppdatere ditt hjem og endre utseendet på et rom. Hvis du ikke har oppdatert din vindu gulvbelegg på en stund, kan det hende de datert. Følg noen av nye trender i vindu gulvbelegg når du er pusse opp hjemmet ditt. Moderne gardiner og persienner vil gjøre hjemmet ditt ser kjølig og frisk.

Metallics

Metalliske stoffer og overflater er moderne og stilfulle. Oppdatere ditt hjem ved å implementere dem i utformingen. Noen alternativer for metallics er gull, sølv eller bronse stoffer. For å gjøre det ser enda mer moderne, laget i metalliske stoffer med ren, hvit tekstiler. Mens de er mindre vanlig, kan du vurdere å bruke metallisk blindene for å dekke vinduene.

Organisk

Bruk organiske elementer i hjemmet, slik som bambus, for å bringe natur innendørs. Bambus nyanser er en moderne vindu dekker alternativet. Et annet alternativ er å legge matchstick blinde til windows. Lag dem med ren, hvit lin gardin paneler.

Juvelen toner

Skinnende nyanser legge til en rikdom og dybde i alle rom. Mange pinne med nøytrale farger som de er sikre og gå med de fleste innredning. Imidlertid vil opprette en moderne innredning i rommet, henge vinduet behandlinger i farger som turkis eller dyp rød. Holde resten av rommet enkle, men med aksenter av juvelen toner brukes for vindu gulvbelegg.

Lag

Lag vindu gulvbelegg i flere farger. For eksempel henge opp blendingsgardiner og deretter henge en standard farget gardin over den. Bruke farger som du liker, inkludert blå eller grønn. Et annet alternativ er å henge ren, hvit gardin paneler bak en lyst mønstret gardin. Noen ideer for utformingen på gardinene er damask eller paisley mønstre.