Moderne potteplanter

June 5

Moderne potteplanter

Potted anlegg med en moderne estetisk kan holdt både innendørs og ut, avhengig av individuelle plantearter behov. Videre, når dyrket i høyre medium, for eksempel en firkantet potten eller trimme anlegget til en spesifikk figur, noen plante kan anses som en moderne potteplante.

Boxwood planter

Det er for tiden mer enn 100 forskjellige boxwood kultivarer tilgjengelig. Av disse er noen ekstremt liten, som Kingsville dverg, som er den minste utvalget tilgjengelig. Potted boxwood busker kan holdes utendørs i soner så langt nord som sone 5. Enten i boxwood holdes i en planter, innendørs eller utendørs, kan det bli beskåret til moderne figurer som sirkler, bokser eller trekanter, noe som gjør dem ideelle som en moderne potteplante. Kingsville dverg brukes ofte som en bonsai plante. Den produserer bladene som er 1/2 tommers lang og bare 1/4 tommers bred. I amerikanske boxwood, en annen mindre busk, har blader som er ovular i form og opptil 1 1/2 inches lang. Potted, kan de holdes små med vanlig trimming men venstre alene, de kan nå høydene av 5 til 10 fot.

Calla liljer

Calla liljer er ofte betraktet som ideelt som en potteplante for moderne eller moderne hjem. Dette moderne anlegget har en slående, elegante eleganse som ingen andre plante kan matche. Videre fullvoksen calla liljer kan høstes og blomster kan brukes til å skape moderne blomsterdekorasjoner, gir denne moderne potteplante to formål. Calla liljer kommer i flere forskjellige farger inkludert plomme, nær-svart, cream, hvit, gul, oransje og rosa. For å trives som en potteplante, krever de morgensol og godt drenert jord. Men kan de også overleve med filtrerte sollys.

Gresset

Overraskende, kan gresset plantes i square, sirkulære Potter eller plantasjeeiere som en moderne potteplante. Gresset kan være trimmet og ryddig eller venstre alene å vokse, og begge opptredener kan være moderne. Alle typer gresset kan dyrkes i en pott, enten det er gresset fra foran plenen eller Prydgress. Populære valg inkluderer hvete gress, rug gress og havre gress.

Orkideer

Det er flere arter av orkideer som kan brukes som en moderne potteplante, inkludert Cattleya og Dendrobium arter. I virkeligheten, de har vært brukt som huset planter i mer enn hundre år, men historisk, de er ekstremt sjeldne og kostbare, noe som gjør dem til en ettertraktet potteplante. Orkideer kommer i en mengde farger fra hvit til gul, rosa til lilla og med nyanser av grønt. Orkideer er ideelle for hjem omgivelser, selv om de fortsatt kan være vanskelig å vokse hvis ikke stelt skikkelig.

Topiary trær, busker og planter

Begrepet topiary refererer til trær og busker som er regelmessig kutte ned og opplært til å holde dekorative figurer. Det er flere forskjellige arter av små trær og busker som markedsføres og selges som topiary planter. Disse plantene er ofte selges i moderne eller moderne stil Potter eller plantasjeeiere og kuttet i moderne former som firkanter eller sirkler. Trær, busker og andre planter som kan dyrkes som en topiary plante inkludere engelsk eføy, snikende fig, rosmarin, lavendel og philodendrons.