Moderne og fargerike vegg dekorere ideer for barnerom

August 7

Moderne og fargerike vegg dekorere ideer for barnerom

Det er en endeløs rekke moderne design ordninger som vil legge til farge og spenning til barnets soverom. Mens fleste merker veggen fargene i sine hjem for deres nøytralitet og allsidighet, inviterer dekorere barnas rom kreativitet. Barn er en stor inspirasjonskilde når idédugnad for uvanlige ideer. Involvere dem så mye som mulig i planlegging og gjennomføring av dekorere prosjektet for å sikre at deres rom genuint reflekterer deres smaker.

Veggdekor

Veggdekor i fargerike design er en umiddelbar måte å dekorere barnets rom. Allerbest, er Veggdekor reversibel, slik at de krever lite engasjement. Barnas innstillinger endre seg raskt, men Veggdekor kan holde tritt med dem. Barna vil more ordne og omorganisere sine dekaler for å passe deres mange stemninger.

Sjablonger

Sjablonger er et ideelt valg for folk som ønsker å legge til et kunstnerisk preg, men mangler ferdigheter til å male frihånd. Mens små, stensilert kantlinjer ser anstendig og gammeldagse, ser store design i dristige farger moderne. Hopp over tradisjonelle bilder av hjerter og bamser for hipper design som basert på tatoveringer, retro temaer og asiatiske motiver.

Tavlemaling

Tavlemaling kan barna å lage fargerike, midlertidig bilder direkte på veggene. Holde rommet fra følelse for mørk ved å balansere en enkel vegg for tavle maling med en lys farge på de andre veggene. Et annet alternativ er å male mindre tavla paneler på ulike vegger for å opprette et maleri "galleri."

Veggmalerier

Et veggmaleri tar tid og dyktighet til å utføre godt, men effekten kan være fantastisk. Velg et tema som vil fortsette å ha relevans som barnet går gjennom ungdomsårene. Hvordan ser søt en preschooler's rommet ser utdatert i noen få korte år. Moderne, fargerike temaer inkluderer mod mønstre, undervannsoperasjoner livet, sci-fi utopier, verdensrommet og vitenskapelige forstørrelser.

Striper

Striper er en enkel måte å legge mye farge til et barns rom. Gi barnet ditt morsomme jobben med å plukke ut flere farger fra en stor eske fargestifter. Utforsk harmonisk ordninger ved å tegne forskjellige varianter på papir. Variere bredden på stripene konvertere dette ser fra formelle til funky. Ta noen farger i metallic lakk glimt og Glitter. Aksent en jente stripete rom med stick-on rhinestones. Bruk lav-tack tape og et nivå for å gjøre perfekt, rette linjer.