Moderne landskap ideer for en liten forgården

June 12

Moderne landskap ideer for en liten forgården

Moderne landskap gjenspeiler rene linjer og industrielle materialer for moderne arkitektur. Det legges vekt på funksjonell utendørs områder som lokker folk til å tilbringe tid ute. Hagene er ikke en prioritet i moderne landskapet. visuell interesse leveres med skulpturer, plante beholdere og små vann funksjoner moderne tilnærming er spesielt egnet for liten målestokk der plass er en premie.

Moderne landskapsarkitektur

Som moderne arkitektur, er moderne landskapsarkitektur preget av enkelhet, rene linjer og sterk former. Materialene er blandet fantasifullt og ofte sammen i uventede måter, for eksempel metall og tre. Planter kan brukes minimalt men målbevisst å legge interesse med kontrast og tekstur og forsterke linjene av hard landskapsforming funksjoner. Moderne forgården design ofte favør dekk, terrasser og sjenerøs oppføring gangstier over torv. Mange moderne landskap legger vekt på miljømessig bærekraft.

Hard landskapsforming

Hardt landskapsarbeid - terrasser, dekk, innkjørsler og andre innebygde funksjoner, er fremtredende i moderne landskap. De rene linjene som er omfavnet i moderne arkitektur er best utføres i landskapet med betong og tre. Bygget strukturer som murer og gjerder kan ta rollen som definerer plass og beskytte personvernet som modne trær og busker gir i tradisjonelle yards. Grus og flis utfyller moderne byggematerialer og kan forlenge et regionale tema i landskapet.

Myke landskapsforming

Innfødt plantearter blir ofte brukt i moderne landskapet for enklere dyrking og å styrke regional karakter av nettstedet. Ornamentale gresstyper, kaktus og planter med slående formen for dramatisk effekt passer den moderne minimalistisk etikk. En annen tilnærming er container hagearbeid; beholderne selv kan brukes som design funksjoner eller flyttet rundt ofte opprette midlertidige utendørs mellomrom etter behov. Fornyet interesse i lokal mat har også innvirkning på moderne landskap, med noen av dagens yards dedikert utelukkende til spiselige planter.

Sette sammen

Moderne landskapsarbeid for front yards behov for å gjøre mest mulig ut av begrenset plass. En oppføring gange, patio eller dekk gir maksimal bruk av webområdet. Beholde oppsettet enkel og direkte, bruke kombinasjoner av materialer i utvalgte steder for interesse uten å overdrive. Velg harde landskapet som utfyller eller forsterke brukes for huset bygging, eller nøytral materialer som ikke konflikt visuelt med arkitektoniske funksjoner. Plante i en begrenset palett av farger og arter.