Moderne gardin stiler

March 13

Moderne gardin stiler

Mange huseiere tror av gardiner som en ettertanke i interiør, men i virkeligheten, de enten perfekt utseendet på et rom eller forårsake design splid. Hvis din stil er minimalistiske og moderne, bør din gardiner også gjenspeile "nei oppstyr, no frills" filosofi. Velg gardiner med glatte, slanke linjer å oppnå et moderne utseende.

Stiv Pelmet og romerske skygge

I motsetning til forgjengeren samlet og lunefull valance kommunisere stiv pelmets øyeblikkelig "moderne" til en rommets design. Velg en MDF-støttet rett-design pelmet i et moderne møbeltrekk å matche ditt stiv romerske skyggen. For å oppnå et tilpasset utseende, lim samsvarende trim kantene av din stiv pelmet og sidene av den romerske skyggen. Dette vinduet dekker par fungerer best på mindre windows, legge definisjon uten overveldende liten plass.

GROMMET-top gardiner

Gardiner toppet med grommets eller Jer eliminere behovet for materiale i nærheten gardin stanga, oppnå en elegant og enkel design. Metallringer slo rett inn i stoffet hver 6 til 10 inches tillate teppet for å slippe direkte på stangen, forlater renere linjer i stoff folder. Som en av de enkleste gardinene å gjøre, presentere grommet-toppet gardiner nybegynner kloakk i et håndterlig. Seamstresses Velg vanligvis en lett-middels vekt stoff for eyelet-toppet gardiner. Eksperimentere med bredden på grommet plassering basert på din preferanse hvor rett du den øverste og nederste kanten av din gardinene for å være.

Kategorien-top eller Tie-topp

Oppnå en mer casual moderne utseende med kategorien-top gardiner. Gardin produsenter sy faner eller bånd hver 3 til 5 inches forsterket øverst på hver draperi panel. Standard tie-top gardiner har 5 eller 6 faner. For en unik tilnærming, kan du endre utseendet på en standard Beef gardin med enkle tillegg av ulike stoff på båndene og langs sidene av drapere. Velg en stripe av stoff i en gratis farge og sy langs bunnen eller interiør panelet, bruker samme farge for kategoriene tie-top.