Moderne draperi stiler

August 22

Moderne draperi stiler

Hvis windows trenger en oppdatering, eller du ønsker en mer formell se, kan dekorere med en stil av gardiner hjelpe deg å oppnå utseendet du ønsker. Vanligvis laget tilgjengelig i paneler og mer formell enn gardiner, gardiner ofte berører gulvet og er vanligvis av tykkere, høyere kvalitet stoffer som silke, brokader og andre spesialiserte dekorere materialer.

Flatskjerm

En av de vanligste drapere design, flatskjerm drapere har ingen plissering, en hem og et hode for en gardin stang. Flatskjerm hodet stiler kjøre gamut fra de enkle rod-lomme eller kategorien-top variantene til den mer dekorative metal grommet eller tie-toppen ser. Måten en flatskjerm drapere faller kontrolleres er det meste måten den plassert på stangen. Leilighet panel gardiner er en av de beste alternativene for å opprette en gruppert stoff titt på gulvet på bunnen av din drapere.

Pleated

Formell enn flatskjerm gardiner, pleated drapere har vært rundt i lang tid, men utseendet er blitt moderne med moderne tekstiler. Pleated drapery paneler er dandert i dekorative begeret, luft eller Knip folder - den sistnevnte er en av de mest populære puckered ser. Pleated gardiner er gjemt og samlet i som har så mange som fem eller så få som en fold.

Swagged

Hvis du håper på en mer romantisk stil, opprette en swag øverst i gardinene. Slå et enkelt, flatt-drapere panel i en swag topp, eller bruke en spesialisert swag drapere for å skape den samme effekten. En populær stil i både gardiner og forheng, swags kan dekke draperi overskrifter eller topper du ikke liker eller legger en følelse av formalitet til et ellers casual rom.