Moderne dekorere stiler

May 1

Det er på tide å gjøre unna med stereotypen at moderne stil alltid tilsvarer en minimalistisk innredning. Faktum er, det er en overflod av moderne dekorere stiler, fra enklere wabi-sabi til de mer utsmykkede og fancy bohemske moderne. Du kan investere i en viktig del av moderne møbler til å lage et samlingspunkt for rommet en komplett moderne makeover for hjemmet.

Midt i-århundre moderne Dekorering

En av de mest varige moderne stilene er midt i-århundre moderne. Dette ser, popularisert av designer Charles Eames og hans signatur stoler, har lav, modulære stykker. Ornamenter er minimal, men overflater trenger ikke å være tom. Kul geometriske vaser kan pryder en flytende wall hylle, eller en enkel Ikea-stil medisinskapet med frostet glassdører kan en titt inne på en rekke apoteker krukker fylt med skjønnhet påfunn. Naturlig tretoner på gulv, bjelker, dørkarmer og møbler får litt farge med lyse tepper eller en aksent veggen i en kul designer grønn eller en klassisk blå-baserte grå.

Bohem moderne Dekorering

For den som elsker sitt moderne interiør har en og kant, er den bohemske moderne, eller "bomo" trend, ideelt. Dette omfatter din personlige stil og oppfordrer blanding av farger og mønstre, arvestykker og gjenstander masseprodusert, kunstverk og loppemarkedet funn. Opprette en bohem brettet ved å stille en skjerm sokkel med vintage retter fra alle forskjellige perioder og temaer. Dress opp en tabell med periwinkle-blå klut og et rustne metall bøtte fylt med urter. Stable bøkene ved sengen som improvisert nightstands. Prinsippet av bomo er at hvis du velger stykker som du elsker og som har en historie, overordnede utformingen av hjemmet ditt vil dukke opp i en autentisk måte som er unikt du.

Wabi-Sabi moderne Dekorering

Mange har forlatt den shabby chic se etter noe som har en mer moderne, mindre ornamentert kanten. Den wabi-sabi tilnærmingen til dekorere begynner ved å fjerne overflødig innredning og tilbehør fylle hjemmet ditt. Starter med en myk hvit eller en blek jord-tone palett, og legge i enkle, rustikk stykker som timeworn se. En vanlig Shaker stil tabell malt med en gjennomsiktig antikke renvasking der underliggende tre å vise gjennom blir et samlingspunkt i et dining område eller kjøkken, spesielt hvis foret med en rekke te lys eller kledd med bambus tabellen løper. Kobolt blått glassflasker fylt med sprigs av basilikum og rosmarin bli en vinduskarmen hage. Filosofien bak utseendet ligger i japansk forestillingen om at et objekt for skjønnhet er også en som er imperfektum ufullstendig og impermanent.