Moderne asiatisk dekorere ideer

February 8

Moderne asiatisk dekorere ideer

Moderne asiatisk dekorere følger lignende teknikker som asiatisk-inspirert interiør med noen komfort hjem inkludert. Fokus på bruker plass klokt i stedet for å fylle opp plass i ditt hjem fortsatt dominerer denne stil dekorere. Mindre er mer når det kommer til fredelig og harmonisk rom, og du kan ha en asiatisk-inspirerte hjem med moderne bekvemmeligheter på kort tid i det hele tatt.

Balanse

En av de viktigste aspektene av noe asiatisk tema er balanse. På mange måter, hjem er en utvidelse av den menneskelige ånd og i hjemmet, det er mange måter å skape en følelse av balanse. En måte er å holde midten av din rom åpner tillate energy å strømme gjennom lett. Hold sider av rom balansert så langt som tilbehør og møbler. Ikke mengden en sofa og en armoire på samme side av rommet. I stedet, space dem fra hverandre på ulike sider av rommet for å gjøre objektene føler balansert. Henge bilder og andre veggen kunst med balanse i sinnet, betale oppmerksomhet til hvordan elementer vises i rommet.

Enkelhet

Rot er fienden av noen asiatiske stil dekorere. Asiatisk-inspirerte rom har rene linjer og få knickknacks. Bryter opp harmonien av rom, så dekorere rom med bare møbler og tilbehør de trenger med bare noen bare dekorative stykker for mye ting er distraherende. Dekorer med møbler som har ren, jevn linjer. Velg puter og puter som blander i innredningen uten å stå ut for mye. Dukker farge på puter, lampeskjermer, lanterner, vaser og statuer forbedre asiatiske atmosfæren.

Naturlig

Asiatiske innredning gir seg mot natural teksturer og farger som fokuserer på jorden og ånd. Hvit, beige, blek gul, brun og svart er naturlige farger som øke harmonisk følelsen av denne stilen dekorere. Inkluder planter i innredningen til et lys og avslappende element til ditt rom. Stein, tre, bambus og ris papir er naturlig og behagelig. Bruke naturlige tepper for å gi rommene en følelse av balanse med andre naturlige elementer i rommet. En vannfontene med steiner legger en beroligende element til alle rom. Et annet alternativ for en naturlig dekorative brikke er en liten Zen-hage vises på et salongbord.