Mitt kjøkken skap er malt: Kan jeg male for å ta dem?

January 15

Kjøkkenskapet ta mye slitasje, spesielt når du har en stor familie kommer inn og ut av kjøkkenet på en konstant basis. En av de enkleste måtene å fornye kjøkkenet er å retusjere maling på skap. Dette prosjektet tar en dag å fullføre og kan bringe kjøkkenet ditt skap tilbake til livet.

Maling

Forberede på forhånd ved å holde en tom boks med den originale malingen på et trygt sted i kjelleren eller garasjen. På denne måten kan du referere til den når du går for å kjøpe maling for berøring-opp jobben. De fleste finpusse jobber krever litt maling så kjøpe bare nok for den aktuelle jobben.

Utstyr

Finpusse maling jobber krever liten børster. Kjøpe et par størrelser av børster basert på størrelsen på stedene som skal males.

Forarbeidet

Fjern alle referanser og skuff trekker som kan få maling på dem under finpusse jobben. Bruke tape for å opprette kantlinjer og sette ned gamle laken å sikre at malingen ikke får på gulvet.

Primer og strøk

Bruke et lag med primer på stedene som trenger å bli rørt opp. Det anbefales også å bruke flere lag med maling flekker. Vær raus med hvor mye maling som du bruker på disse stedene.

Tid

Avhengig av størrelsen på kjøkkenet og antall områder som trenger å bli rørt opp, gjøre jobben ta fra en time til en halv dag. Husk å la tid for at malingen tørke, som avhenger av maling og overflaten som du maler.