Miticides for innendørs planter

August 9

De vanligste mites angripe din innendørs planter er spider mites og eriophyd midd. Spider mites er liten og rød. De pierce i bladene av innendørs planter og drepe dem hvis infestation blir stor. Eriophyid midd drepe ikke planter, men de skade anleggene blad knopper og gjøre dem forkrøplet og ikke formet riktig. Miticides ta vare på problemet, men de må være utformet for innendørs planter.

Talstar Miticide

Talstar er utformet for bruk på innendørs planter. Den inneholder bifenthrin som den aktive ingrediensen er effektiv på flere typer midd. Det bør brukes rikelig på alle deler av anlegget siden det er en kontakt miticide. Talstar har gjenværende aktivitet for syv til 21 dager. Du bør lese etiketten nøye før du bruker Telstar på din innendørs planter.

Akari Miticide

Akari er utformet for innendørs planter. Fenpyroximate er den aktive ingrediensen. Etiketten sier at styre spider mites. Miticide er en kontakt magen gift, så må du grundig dekker alle deler av anlegget. Denne miticide er effektive i alle faser av skjervs livssyklusen, inkludert egg. Det fungerer raskt og effektivt og gir opp til 21 dager resterende aktivitet.

Hexygon Miticide

Hexygon er en miticide utformet for innendørs planter. Denne miticide inneholder hexythiazox og fungerer på flere typer midd. Det er en kontakt magen gift, og må grundig dekker alle deler av anlegget. Hexygon dreper midd egg og under umodne stadier av skjervs livssyklus, men det drepe ikke voksen midd. Hexygon har 30 til 45 dager resterende aktivitet.