Misting systemer veksthus

August 28

Misting systemer veksthus

Misting systemer veksthus forsyne og opprettholde tilstrekkelig fuktighet, filtrere luften, nøytralisere lukt og reduserer støv forurensning. Kontrollert, intermitterende misting minimerer fuktighet mistet av planter i drivhuset samtidig unngå kondens på bladene, hindre vekst av mugg og sopp. Men er kontinuerlig misting en sløsing med vann. Denne praksisen til slutt drenerer essensielle næringsstoffer fra anleggene blader og reduserer jord temperatur, hindre riktig root utvikling.

Vann krav

Miljømessige faktorer som mengden skyggelegging, ventilasjon og daglig Vær variant under varmere årstider bestemmer hvilket nivå av fuktighet drivhuset må oppnå for å opprettholde avtalen forhold. Hindre at plantene overoppheting i drivhus er like viktig som å beskytte dem mot frostskader; begge drepe raskt dem. Men resulterer for mye fuktighet i råte og sykdom, så planter bør være vannet bare etter behov.

Fan-systemer

Sentrifugalkraften brukes til å mate en justerbar strømmen av vann gjennom en høyhastighets fan, produserer en lys tåke. Vanndråpene fordampe umiddelbart i luften. Den naturlige sirkulasjonen skapt av viften forhindrer kald luft bosette rundt planter og varm luft går tapt for fort. Dette beholder konsekvent temperaturer mens spre tåke jevnt i drivhuset.

Høytrykks systemer

En høytrykks pumpen er koblet til en sprededyse som er spesiallaget for å generere vanndråper liten nok til å fordampe raskt. Loddrett stigerør løft dysene over plantene slik at vannet fordampe uten å forlate gjenværende fuktighet på planter og andre overflater. Noen høytrykks systemer krever satt opp av en profesjonell installasjon å sikre det deres komplekse filtreringssystem, mate linjer, distribusjon rør og diverse tilbehør er riktig tilkoblet.

Styre enheter

Drivhus misting system mekanismer overvåke fuktighet og fordampning rente, arbeider sammen med Termostater og tidtakere kontrollere intern klimaet i drivhuset. Mange systemer bruker to justerbare tid klokker. Først er en 24-timers klokke som slår systemet av natten og på i morgen. Andre er en timing klokke som styrer hvor lenge hver syklus varer, gjør sykluser tilpasningsdyktig svingninger i værforhold.