Missouri krav for septiktank installasjon

October 18

Missouri Helsedepartementet rapporter som omtrent en fjerdedel av boliger i Missouri stole på en på stedet kloakkanlegg. University of Missouri anslår at de fleste av disse systemene bruker en septiktank eller absorpsjon feltet. Disse septisk systemene hjelper beboere hindre grunnvann og overflaten forurensning når offentlig kloakk er ikke tilgjengelige. For å sikre at septik systemet ikke utgjøre en helserisiko, beskriver staten flere krav for installasjon.

Morfologi Test

Ordne en jord morfologi test om nettstedet er egnet for en septiktank. Disse eksamen vil se på percolation, jord permeabilitet og generell jordegenskaper. Du kan kontrakt jord forskere, landbruket ingeniører og registrerte geologer eller sanitarians for å utføre testene.

Egnede materialer

Bruk et avløpssystem egnede materialer, som akrylonitril butadien styren, jern, betong, kobber, vitrified leire rør eller polyvinylklorid (som beskrevet av American Society for Testing og materialer standarder). Bruk en vanntett septiktank som kan tåle korrosjon, press fra umettede jord og minimum 2 fot jordens oppå den. DHSS rapporterer at metall tanker vanligvis ikke er tillatt, med mindre du be om spesiell tillatelse. Uansett materialet av tanken må du sikre det er belagt, innvendig og utvendig, med tjæreholdige belegg.

Arbeidstillatelse

Få en tillatelse før selv reparere septik systemet, med mindre systemet er på en unntatt bolig (mer enn tre hektar er nødvendig for å bli vurdert for unntak). Kontakt din lokale Department for Health and Senior Services (DHSS) myndighet til å se om webområdet septisk er fritatt; Hvis det ikke finnes en lokal DHSS, kan du kontakte fylke regjeringen å finne ut hvilken avdeling.

Utslipp

Utforme og administrere septik systemet slik at ingen utslipp forlater eierens eiendom. Drive systemet så ingen utslipp bassenger på overflaten. Ifølge DHSS skaper pooling en "insekt-formering habitat, lukt eller andre nuisances."

Disposisjon

Arrangere kloakken skal avhendes på en kommunale kloakkrenseanlegg transport slam personlig eller ansette en bedrift å fjerne kloakk.

Tracers

Tillat ansatte fra den tilknyttede tillater avdelingen kan bruke fargestoffer eller andre tracers spore systemene dine utslipp. Også må du la tillatelse avdelingens ansatte tar prøver av drikkevann for analyse.

Nettstedet

Plassere hele septiktank bare på eiendom av personen som er ansvarlig for systemet. Angi septiktank innenfor minimum tilbakeslag avstanden for objekter som vannforsyning brønner, cisterner, fjærer, kjellere, svømmebassenger og bekker. Avstandene varierer for hvert objekt.