Miracle-Gro på trær

April 25

Miracle-Gro på trær

Firmanavnet Scotts har blitt synonymt med årene med plen og landskap omsorg, gir verktøy og produkter utviklet for å utstyre hjemmet gartneren samt profesjonell landscaper. Miracle-Gro linjen av gjødsel inneholde produkter for å fremme vekst i et mangfold av planter, inkludert trærne på landskapet.

Miracle-Gro gjødsel pigger

Miracle-Gro gjødsel toppene er utformet spesielt med tanke på trær og busker i landskapet. Toppene har en sakte-release system som krever bare en program våren og en til høsten. Installere toppene i fuktig bakken minst 2 fot fra stammen på treet, etter drypp linjen, som er karakteristiske vollgrav-lignende linje rundt treet som samler mest vann. Kjøre toppene 2 inches under overflaten slik at de gradvis slipper deres næringsstoffer i jorden. Størrelsen på det dryppe bestemmer hvor mange pigger du trenger.

Miracle-Gro alle formål

Miracle-Gro alle formål plantemat kan også brukes til å mate trær. Disse produktene generelt vare tre måneder og brukes på overflaten av jord langs drypp. Bland etter søknad, till de øverste 2 til 3 inches å distribuere gjødsel og deretter vann området grundig for å aktivere fôring. Anbefalte programmet er 1 ss. per kvadratfot i bakken rundt treet.

Høsten befruktning

Følg bestemt produkt instruksjoner om når du skal stoppe gjødsling trærne i høst. Produkter som toppene er utformet for å brukes i høst, men tidspunktet må sjekkes. Hvis trærne er matet for sent i høst, vil ny vekst ikke ha tid til å modnes eller hardner off før vinteren fryse, potensielt forårsake betydelig skade og død til deler av treet.

Programmetoder

Mens toppene er drevet ned i bakken, må andre gjødslende produkter brukes på andre måter. Noen Miracle-Gro-produkter har en shaker på badekaret som nøye distribuerer gjødsel når den brukes per produkt instruksjoner. For andre produkter, bruker du en kringkasting sprederen å lage en selv, eller slippe gjødsel med hansker hender og spre den rundt med en hage rake.

Generelle Tips

Følg alle bestemt produkt instruksjoner på Miracle-Gro-produkter for å sikre riktig bruk. Programmet priser ganger varierer etter produkt og kan variere etter størrelse, alder og treslag. Følg disse program prisene nøye, som over gjødsling kan forårsake brannskader og scorches til trærne. Kjemikaliene i gjødsel er farlig hvis ingested av mennesker eller dyr, så ta vare der du angir og lagre produktene og alltid vaske hendene etterpå.