Minimumstemperatur for Impatiens

July 31

Minimumstemperatur for Impatiens

De fleste varianter av impatiens er små, blomstrende prydplanter. Alle artene tilhører balsam familie. Impatiens er innfødt til tropiske områder, for eksempel Mosambik, så de ikke kan tolerere frost eller kalde temperaturer.

Beskrivelse

Impatiens er vanligvis en liten plante. Bladene har en fin medium tekstur og kan være litt kjøttfulle. Blomstene blomstrer hele sommeren, og kommer i hvit, rosa, appelsin, fersken, rød og bi-farge. Både dverg og høye skjemaer eksisterer; planter utvalg fra åtte - til 24 tommer-høye.

Voksende Impatiens

Impatiens vil miste sin lille frø og gi statsborgerskap i tropiske regioner. Det er fint som en potteplante eller hengende plante og foretrekker delvis skygge. Fordi det er en årlig, må du erstatte den hver vår, selv om du prøver å beskytte den mot vinteren kald. Impatiens vokser i standard potting jord eller litt surt til nøytralt hage jord.

Minimumstemperatur

Når du vokser impatiens som en houseplant, foretrekker den temperaturer over 50 grader F. Men vil det ikke dø før temperaturen synker til 32 grader (frysing) eller lavere, ifølge West Virginia University Extension Service.