Minimum Havdypet for et stupebrett for basseng

January 25

Noen riktig bygget og vedlikeholdt svømmebasseng er absolutt en morsom fritidssysler kilde alt på egen hånd. Svømmebassenger, skjønt, kan gjøres enda mer moro å bruke når de er sammen med elementer som lysbilder og spesielt stupebrett. Men er noen vurdering nødvendig før du legger til et stupebrett til et svømmebasseng. For bør en stupebrett aldri bli lagt til et svømmebasseng som er for tynt på sitt dypeste delen.

Minimum dyp

Til bolig i bakken basseng avhenger minimum bassenget dybder for stupebrett av bassenget og lengden på brettet. American National Standards Institute (ANSI) minimum havdyp for i bakken bassenger stupebrett går fra 7,5 føtter til 9 fot. Men angi mange kommuner sine egne regler for minimum havdyp til bolig i bakken basseng. For eksempel krever Edina, Minnesota, et minimum vanndyp på 8 føtter for en i bakken svømmebasseng med et stupebrett.

Stupebrett spesifikasjoner

Lengden på bolig i bakken svømmebassengs stupebrett bestemmer også minimum Havdypet nødvendig for dykking. Alle personlige stupebrett produsenter leverer anbefalinger for minimum bassenget dyp for sitt utstyr. For eksempel anbefaler en stupebrett maker at de 6-fots lange styrene har minst 7,5 fot minimum dyp for sikker bruk. Den samme stupebrett maker's 10-fots lange stupebrett må minst 8 fot vann under den.

Bassenget typer

Utenfor lokale koder følger basseng byggherrer normalt ANSI-standardene for bassenget bygningen. ANSI Standard 5-2003 kategoriserer i bakken bassenger i forskjellige typer: 0, I, II, III, IV og V. En Type V pool, for eksempel må ha en minimum stupebrett dybde på 9 fot. Type V i bakken bassenger kan innkvartere opp til 12-fots lange stupebrett. Jeg pool stupebrett dypet må være minst 7,5 fot og dykking styrene kan ikke være lengre enn 6 fot.

Betraktninger

Ifølge nettstedet stupebrett sikkerhet er over bakken bassengene aldri trygt for dykking. Aldri knytte stupebrett til over bakken bassenger. Ifølge ANSI, bør Type 0 i bakken bassenger aldri har stupebrett. Skriv inn 0 i bakken bassengene er kun 5.5 føtter på sine dypeste og er for lite og for grunt for dykking. Til slutt, aldri fjerne en stupebrett og bruke den på et annet basseng uten å konsultere en pool profesjonell først.