Min Zucchini blader blir gul

January 6

Min Zucchini blader blir gul

Squash er en sommer squash som er innfødt til det som nå Sentral-Amerika, ifølge Laurel leser av University of Arizona. Squash anlegget kan produsere fra 3 til 9 lbs. av frukt.

Spider Mites

Spider mites er små skadedyr som vises som små prikker på undersiden av zucchini blader. Disse insekter lever på anlegget sap, som resulterer i gulfarging blader og plante nedgang. Spider mites kan behandles med insecticidal såpe.

Squash mosaikk Virus

Mosaikk virus forårsaker squash zucchini blader å krølle opp og utvikle en gul-grønne mosaikk mønster. Agurk biller og bladlus spre dette viruset fra ett anlegg til et annet. Squash mosaikk virus, behandle din hage med insektmidler og bli kvitt ugresset som tiltrekker seg insekter.

Dunete mugg

Dunete mugg er en plante sykdom forårsaket av en sopp som heter Pseudoperonospora cubensis. Denne tilstanden medfører mange gule flekker på bladene av en squash anlegget. De vokser større i varm og fuktig klima, gjør bladene komme gul. For å behandle, kan du kontakte din lokale planteskole for en soppdreper anbefales for ditt område.