Min veranda trinn holder blødning Sap: hjelp

April 13

Min veranda trinn holder blødning Sap: hjelp

Klissete, gummy sap flekker på trammen skritt er en plage, spesielt hvis de holde tilbake. SAP er lett å rengjøre en veranda eller dekk, men en mer varig løsning på problemet krever litt ekstra tid og innsats.

Årsak

Press-behandlet furu, brukte for veranda og dekk prosjekter utgivelser sap gjennom knotholes i skogen. Andre arter av tre som cedar kan frigi sap også. Dette naturlig forekommende stoff kan blø av unge tre lenge etter det er kuttet og tørket. Utendørs temperaturen stiger, sap varmet av solen utvider og siver ut gjennom rifter i treet.

SAP fjerning

SAP kan fjernes fra overflaten av verandaen ved å skrape den av med en stiv børste eller tørke ned tre rødsprit eller mineral ånder. Hvis problemet gjentas, er riktig tetting tre den mest effektive løsningen.

Tetting

Belegge verandaen med klart skjellakk primer, særlig vekt sprekker og knotholes. Eller pels bare knop og sprekker med primer. Tillate skjellakk tørke i minst 30 minutter og maling på en andre strøk. Følge opp skjellakk behandling med høy kvalitet veranda maling, om ønskelig.

Andre løsninger

Dekker verandaen beskytter tre, samt hjemmet beboerne mot solens sterke stråler. SAP er mindre sannsynlig å bli utgitt om verandaen er under dekke av et tak eller enda flere skyggefulle trær, spesielt hvis hjemmet har sørlige eksponering. For en rask løsning, bore noen små hull under verandaen trinnene hvis mulig for å direkte sap nedover i stedet for at det avgjøre på din skritt.