Min vasken stengeventilen lekker

January 27

Min vasken stengeventilen lekker

De fleste innendørs kraner og toaletter har personlige utkobling ventiler. Disse ventilene kan du kuttet av vann å gjøre reparasjoner til kranen. Dessverre, mange ikke tenke på utkobling ventilene før reparasjon er nødvendig eller de merker en lekkasje på ventilen. Stengeventilen bruker neopren skiver for å hindre vann lekker rundt ventilen så vel som å stenge linjen. Fikse en lekk oppvaskkum utkobling ventilen kan være en liten justering eller kan kreve erstatning skiver.

Instruksjoner

•Fjern innholdet fra vasken regjeringen så du har klart tilgang til utkobling ventilen. Sett en beholder under stengeventilen å fange lekker vannet.

•Juster kjevene av en halvmåne skiftenøkkel rundt pakking mutteren av utkobling ventilen. Pakking mutteren er mutteren bak utkobling ventilen håndtaket. Mutrene pakking 1/8 slå klokken. Dette er vanligvis nok til å stoppe en liten lekkasje. Hvis lekkasjen fortsetter, byttes sel i stengeventilen.

•Start av hoved vannforsyning linje til huset. Utkobling for hovedlinjen er mellom din vannforsyning og huset.

•Fjern skruen som fester håndtaket til hoveddelen av stengeventilen med en stjernetrekker. Trekk i håndtaket fra kranen. Slå pakking mutteren mot klokken med halvmåneformet fastnøkkel og trekk pakking mutteren fra utkobling ventilen.

•Grab slutten av plast ventilen stammen med fingrene og gjør den mot klokken for å fjerne den fra ventilhuset. Det er tre skiver rundt stammen. Ta stammen til en oppussing senter å kjøpe den riktige størrelse erstatning skiver.

•Plasser skiver over stammen, påfølgende de ikke blir vridd. Liten vaskemaskinen over slutten passer inn en kanal mens større skive lysbildene på den andre enden og tynn, flat vaskemaskinen.

•Sett stammen i ventilhuset og slå det med klokken til du ikke slå den lenger med fingrene. Pakk rørlegger tape over trådene i ventilhuset.

•Thread pakking mutter på ventilhuset og stramme med halvmåneformet fastnøkkel. Plasser håndtaket over slutten av ventilhuset og fest den med beholde skruen. Åpne hoved vannforsyning ventilen til huset.

Tips og advarsler

  • Deaktivere utkobling ventilene og så tilbake på en gang i måneden å sikre de er i god stand.