Min utendørs potteplanter vokser ikke

May 7

Min utendørs potteplanter vokser ikke

Voksende planter i potter i stedet for en utendørs hage gir gartnere en rekke valg i forhold til anlegget valg, plass og sesong, men bringer et nytt sett med utfordringer. Potteplanter tørker raskere enn hageplanter, trenger mer konsekvent feedings og vokse deres Potter etter en tid. Utendørs potteplanter må fortsatt følge naturlig årstider og temperaturen og lys svingninger. Hvis utendørs potteplanter ikke vokser, starte med repotting og nye voksende grunnlag, så oppstart din diett.

Instruksjoner

•Transplant potted anlegg i større potter. Planter som har hatt de samme pottene for over to år er rot bundet, og nok plass til ny vekst. Velg Ny Potter som minst en størrelse større enn gjeldende pottene, og har drenering hull.

•Fyll nye pottene tre fjerdedeler full av organiske kompost å gi plantene en ny kilde til næring, og legge til økologisk eller 10-10-10 gjødsel for flere vitaminer og mineraler. Blandingen jord.

•Vri anleggene gjeldende Potter på sine sider og trykk dem forsiktig for å løsne jorden. Forstå planter på sine baser og trekke dem fra de gamle pottene. Børste støv fra roten baller og trim av eventuelle ødelagte, syke eller råtten røtter. Håndtere en transplantasjon for å minimere tiden hver plante bruker av jord.

•Replant planter i deres nye Potter, og pottene steder som får riktig mengde lys for gitt anlegget. Vurdere sesongen, og Flytt følsomme planter i huset for å beskytte dem om vinteren.

•Et planter til renner ut av drenering hullene, deretter sette dem på plante-spesifikke fôring og vanning tidsplaner.