Min Tulip Tree er blomstrende men ikke vokser

December 6

Min Tulip Tree er blomstrende men ikke vokser

Tulip treet (Liridendron tulipfera) setter på et show hver våren med sin tulipan-liknende blomster. Resten av året, dette treet gir skygge i parker eller store verft. Høyder 80 fot og en spredning av 40 fot trenger tulip trær masse plass til å vokse. Selv om vanligvis en raskt voksende treet, kan noen forhold hindre din tulip treets vekst selv om den fortsetter å blomstre.

Jord problemer

En balanse av næringsstoffer er avgjørende for alle planter. Planter som får tilstrekkelig mengder nitrogen har forkrøplet vekst, men kan likevel blomst hvis jord beholder fosfor, kalium og mikronæringsstoffer. Jord kan mangler næringsstoffer eller pH i jordsmonnet kunne også grunnleggende for tulip treet, som foretrekker en nøytral til sur jord pH. Hvis treet blomstrer, men veksten er forkrøplet, har din jord testet for pH og næringsstoffer. Du kan deretter endre jorden rundt treet for å forbedre treets helse.

Ikke rot rom

Tulip trær har bred-sprer røtter. Disse trærne trenger god plass til å vokse både loddrett og vannrett. Når røttene løpe ut etter rom å spre, bremser treets øvre veksten selv om treet fortsatt blomster. Plant din tulip tree i åpne områder fra andre trær og bygninger å gi god plass til å vokse. Jord treet er i kan også hindre roten spredt. Leire jord tillater ikke enkel utvidelse med rotsystem. Hvis du har leire jord, endre det med kompost og sand å forbedre jord tekstur og helse av treet.

Hjort

Bladene og tulip grener gjøre et velsmakende måltid for hjort. Hvis du har et lite tre, vil en hjort leser gjøre det vises at treet ikke vokser selv om det fremdeles blomstrer. Se etter hjort utskrifter rundt treet å identifisere Hvis dette er problemet. Eventuelt sette en 4-fots gjerdet rundt treet å holde hjort bort. Når treet når en høyde på 8 føtter eller mer, vil hjort skade mindre veksten selv om de fortsetter å bla gjennom den nederste bladene.

Naturlig prosess

Blomstrende krever en plante å bruke mye energi og tar energi fra vekst. Når blomstene begynner å visne, går energi tilbake inn voksende nye blader og lemmer. Hvis din tulip tree blomstrer, men synes ikke å være å sette på ny vekst, vente til blomstene dør tilbake. Hvis treet har nye vekst av sommeren, er treet fin.

Temperaturendringer

En brå endring i temperatur under blomstring eller året understreker planter. Hvis vårvær plutselig blir varm, svare tulip trær stress ved å slippe blader og stoppe veksten. Blomster kan forbli på treet, men vil til slutt dø. Selv om tolerante av kaldt vær, kan en våren fryse stoppe treets vekst og skade noen blomster på treet.