Min tregulv se snusket: Hva kan jeg gjøre for å gjøre dem Shine?

July 23

Tregulv legge sjarm og stil til de fleste rom i huset. Løvtre tåler testen av tid, når skikkelig ivaretatt, og gir års skjønnhet og glede til et hjem. Slitasje, riper og mye voksing fører et tregulv mister sin glans og bli skitten og skitne ser, selv når det er rent. Gjenopprett glans og glans til snusket tregulv med vanlig hushold ingredienser og ekstra tid og krefter.

Eddik og vann

En enkel måte å oppnå riktig skinne i ditt tregulv er å bruke en blanding av eddik og vann for å tørke gulvet. Eddik og vann kan tilstrekkelig rense et tregulv uten å forlate en kjedelig rester eller striper på gulvet. Eddik og vann renser gulvet uten avkler av finish. Bruk en blanding av 1/4 til 1/2 kopp med eddik til en gallon av vann for å rengjøre gulv.

Feie grundig

En av de største feilene når prøver å rengjøre tregulv er ikke feier gulvet grundig nok. Overmål skitt igjen på gulvet ofte danner en skitten film når tørker og forårsaker gulvet å se snusket selv etter mopping. Kontroller at du feie alle skitt fra gulvet, inkludert under stoler, bord og skap. Kjører en støv mor over gulvet etter feiende med en vanlig kost fjerner overflødig støv som gjenstår.

Mopping

Bruke riktig mopping teknikker holder også tregulv se snusket. Tørke små deler av tre gulvet samtidig. Etter mopping hver liten del, skyll moppen mopp bøtte og vri moppen til nesten tørr. En altfor våt mopp bidrar til vann-skadet tregulv. Etter mopping tre eller fire små deler, tørke gulvet for hånd med en myk, slipende håndkle eller en tørr bomull mopp. Tørking delene selv, uten at gulvet til luft tørr, vil hjelpe buff delene og forbedre gulvets glans.

Betraktninger

Over tid, kan din tregulv helt mister sin glans og trenger refinishing. Et gulv avslutning slites slutt av høy foten trafikk, slitasje og bruk av sterke kjemikalier. Skitt kan være en av de mest ødeleggende stoffene et tregulv kommer i kontakt med fordi den riper på tregulv og deretter bygger selv i de åpne riper.