Min treet mister bladene på toppen

January 23

Min treet mister bladene på toppen

Tre blad tap indikerer et problem av noe slag. Det er mange faktorer som bidrar til tidlig den høye saltholdigheten av et tre problemer som sykdom og miljøforhold arbeider ofte parallelt når blad tap er involvert. Identifisere årsakene til tidlig blad tap starter kronen på et tre er viktig for å gjenopprette treet til helse-hvis det er en behandling for problemet.

Verticillium vil

Verticillium vil er en jord-borne fungal sykdommen det angripe trær vokser i svært fuktig jord. Når verticillium vil angrep, er sin første tilstedeværelse intern; infiserte trær utstilling misfargede tre hvis de er kuttet åpne. Tegn på infeksjon omfatter blad drop uten wilt, ofte begynner øverst eller langs den ene siden av treet, i tillegg til kvist og gren dieback. Beskjæring infisert grener og holde jorda gratis av fuktighet bidrar til å redusere verticillium vil, men det finnes ingen behandling for den.

Rot omkransar og trengsel

Trær som Gros for tett sammen kan girdle hverandre røtter. Noen trær, som maple, oppleve selv forårsaket rot omkransar. Roten omkransar oppstår når en rot brytes rundt en annen og kvele det av, stoppe det fra transport næringsstoffer til bladene og greiner. Blad tap krone i treet angir omkransar. Fjerning av strangling rot er viktig for at treet for å gjenopprette, som root omkransar bidrar til den generelle nedgangen av treet.

Miljømessige faktorer

Tørke er et stort problem for mange trær. Bladene lengst en begrenset eller synkende kilde til fuktighet er først til å vise tegn på skade, som det er vanskeligere for treet for å få vann til kronen i motsetning til lavere grenene i tider med tørke. Næringssalter mangler og mangel på skikkelig sollys også bidra til tidlig leaf tap på kronene av trær. Angi trærne med vann og gjødsel, og sørge for at de får sollys i løpet av dagen.

Pest problemer

Kjedelig insekter som emerald aske borer eller bronse borer, som angrep aske og bjørk trær, henholdsvis bidrar til leaf tap på kronene av trær. Emerald aske borers er dødelig og botemiddel, men bjørk borers og andre skadedyr som forårsaker tap av blad er kontrollerbare. Vanlig plantevernmidler spray begynner tidlig om våren vil begrense tilstedeværelsen av skadelige insekter på trær, redusere sannsynligheten for blad tap og skader på toppen av treet.