Min tre har en mugg lukt

January 14

Min tre har en mugg lukt

Mugg vil ikke bare føre en flekk på overflaten den vokser på, det vil også fylle området med en ubehagelig lukt. Selv etter at du har fjernet mugg fra tre, kan en muggen aroma dvele for dager, uker og måneder. Heldigvis kan du fjerne lukt - samt eventuelle gjenværende mugg - fra tre uten å bruke sterke kjemikalier som kan skade tre og sin finish.

Instruksjoner

•Mix 1 gallon av kaldt vann med 1/2 kopp oksygen blekemiddel. Oksygen blekemidler vil er et tryggere alternativ til klor og ikke skade eller misfarges tre elementer. Fukt en svamp i blandingen og tørk alle overflate mugg og mold av tre. La blandingen sitte på tre minutter før tørke ren med en klut fuktet i kaldt vann. Tørr treet med et håndkle.

•Fyll en sprayflaske med ufortynnet hvit eddik. Hvit eddik er en naturlig renere og deodorizer som fjerner tøff lukt. Spray hele treet med eddik og la sitte i flere minutter. Fukt en ren klut med kaldt vann. Tørk tre med klut og tørr med et håndkle.

•Mist tre med eddik og la eddik til luft tørr hvis mugg lukt. Eddik har en stikkende lukt men det forsvinner raskt og vil fjerne muggen lukten med den.

•Sprinkle bakervarer brus i Tom skuffer, hvis mugg lukt kommer fra tre kabinetter eller kommoder med skuffer. Som eddik fjerner natron lukt uten giftige kjemikalier. Alternativt fylle skuffene med balled opp avisen og la sitte i lukket skuffer over natten. Aviser vil hjelpe fjerne mugg lukt fra små, lukkede rom.

Tips og advarsler

  • Oksygen blekemiddel er tilgjengelig i Klesvask eller rengjøring midtgangen i varehus.