Min tre blader blir gul

July 27

Min tre blader blir gul

Når en går igjen gult, er det ofte en tidlig indikasjon på en skadedyr problem eller sykdom forbundet med sopp eller bakterier. Imidlertid kan det også være resultatet av en vitamin eller mineralmangel. Adresse endringer så snart som mulig. Behandle for skadedyr eller gi ekstra næringsstoffer kan være svaret i å gjenopprette treets helse.

Chlorosis

Chlorosis er en abiotiske sykdom vanligvis finnes i flere områder av USA. I motsetning til andre problemer, er det ikke skyldes en sykdom eller pest. Gule bladene er et resultat av lav klorofyll produksjon. Klorofyll er det som gir den grønne fargen til blader og tillater bruk av sollys for mat og energi. Den vanligste årsaken til dette er jernmangel, vanligvis behandles ved å legge til jern tilskudd til jord. Dette problemet kan også forårsakes av overwatering, rot skader eller skader på stammen. Tidlig vil blader slå en gul-grønne farge, og bli mer gul som sykdommen utvikler seg. Hvis venstre ubehandlet, kan vener og blad kanter visner og dør. Når denne fasen oppstår, treet vekst stopper vanligvis og grener begynne å dø.

Mineralmangel

De fleste typer trær krever minst 16 elementer skal fungere. Blant disse er jern, nitrogen og magnesium, og en mindre grad mangan og boron. Hvis disse elementene ikke er tilgjengelig i store nok mengder naturlig, legge dem for velvære av treet. Hvis venstre ukontrollert, bladene blir sprø og gule, frukt dør, sammen med grenene. Små forskjeller merkbar i gullig mønsteret og endres avhengig av hvilket element mangler. Nitrogen-fattig blader utvikle en spraglete mønster, versus gulfarging baser av blader med magnesium mangel. Hver av disse problemene er lett behandles ved å legge til kosttilskudd jord.

Bladlus

Bladlus er felles hage skadedyr og kan påvirke omtrent alle treslag og region i landet. Disse insekter pleier å gjøre mest skade til unge, nylig plantet trærne; behandle disse skadedyr raskt. En av de tidligste tegnene til en bladlus problem er gulfarging og curling blader. Når dette skjer, kan en god dose av plantevernmidler kvitt bugs. Siden de pleier å være vedvarende, kan en runde være nødvendig. Noen dyrkere planlegge ved å introdusere lady bugs til deres nye trær. Disse er gunstig for treet siden de er naturlig rovdyr bladlus.

Sitrus Greening

Vanligvis bæres av den asiatiske citrus psyllid, er citrus greening en smittsom sykdom som ofte alvorlig skader unge sitrustrær. Denne pest er et stort problem over det meste av det sørlige USA, inkludert deler av Texas, California og Florida, hvor mange av sitrus er dyrket. I de tidlige stadiene av infeksjon, forlater gul og tørr. Disse effektene beveger mot de viktigste delene av treet, inkludert frukt og grener. Frukt blir misdannede og bitter og produksjon forkrøplet. Hvis venstre ubehandlet, vil kjernen i treet kurven, uopprettelig effekter.