Min toalett lekker for akvariet

January 2

En lekker toalett tank trenger umiddelbar oppmerksomhet. Sviktende å løse problemet, kan det føre til at vann soaking i badet gulvet eller under toalettet, øker sjansen for mold og råtnende subfloor å utvikle på badet. Tanken bak toalettet holder vannet for rødme og er ofte skyldige i vannlekkasje. Du må følge noen feilsøkingstrinn for å diagnostisere hva forårsaker problemet og hvordan du kan rette den.

Instruksjoner

•Flush toalettet og hold i håndtaket for å løslate alle vann fra tanken. La tanken fylle opp igjen og se hvis float blir fast, slik at mer vann å strømme inn i tanken. Høy vannstand kan føre tanken lekker rundt brukes å rødme toalettet. Justere utkobling mekanismen i tanken som måtte ha det slå på en lavere vann. Hvis problemet ikke er innenfor akvariet, gå videre.

•Kontroller alle nøtter og kontakter under utsiden av tanken å sikre at ingen av dem bare må strammes. Nøye stram løsnet maskinvare for å avgjøre om lekkasjen stopper. Hvis det slutter lekkasjen, er ditt arbeid gjort. Hvis ikke, gå videre til neste trinn.

Slå av vannet på toalettet. Vri veggen ventilen med urviseren til den stopper. Skylle toalettet for å tømme tanken. Svamp ut eventuelle gjenværende vannet inne akvariet. Kontrollere tanken å oppdage hvis det finnes noen sprekker. Hvis tanken er sprukket, må det erstattes.

Frakobles innløp røret under toalett tank. Bruke kanal låser til å løsne røret. Når den fjernes, se på vaskemaskinen å sikre det er intakt. Bytt den om nødvendig.

•Fjern tanken fra toalettet. Grip mutteren under toalett tank med låser kanal og slå skruene mot klokken for å løsne og fjerne dem. Løft tanken langsomt å fjerne tanken.

•Kontroller alle gummi skiver og pakninger mellom tank og sitt utløp. Erstatte sprakk og slitt og ødelagt skiver eller pakninger. Kjøpe erstatninger på en lokal jernvarehandel.

•REINSTALL toalett tank. Sette nye skiver og pakninger på plass, og angi toalett tank nøye på bollen. Skru inn igjen skruene, og trekk dem sakte, pass på ikke stram og sprekk tanken.

•Koble røret innløpet. Tørk alle områder og rundt toalettet med et håndkle. Skru på vannet på toalettet, og se etter lekkasjer rundt tanken. Skylle toalettet flere ganger for å avgjøre hvis vannet vil lekke fra toalettet. Korrigere noen vann drypper ved å gjenta trinnene ovenfor.