Min toalett langsomt avløpsrenne & Gurgles

October 13

Et toalett som tømmer treg og gurgles, i stedet for rødme kraftig, kan være forårsaket av ett av mange problemer. Noen årsaker til en sakte drenering toalettskålen kan løses med liten kostnads- og investering. Dyrere reparasjonene fortsatt koste mindre enn et besøk fra rørlegger.

Bøtte Test

Før du begynner å løse problemet med toalettet drenering sakte, kan du teste årsaken til problemet ved å bruke en bøtte med vann. Fyll en fem gallon bøtte med vann, og så helle bøtte raskt ned i avløpet hullet i bunnen av toalettet. Hvis toalettet tømmer uten problemer, så er problemet ikke nok vann når bollen. Hvis toalettet fortsatt sliter med å rødme, på toalettet likevel går tett og må du fjerne tresko.

Avløp tresko

Når du har bestemt, ved hjelp av bøtte testen, at toalettets avløp har tette, prøv de enkleste metodene for unclogging toalettet først. Hvis bollen har liten eller ingen vann-stående, hell natron og eddik vasken på toalettet åpning. Du må vente minst fem minutter før blandingen til å spise bort på tresko og deretter prøve å skylle toalettet igjen. Hvis tresko forblir, kan du prøve å trykke en stempelholderen over avløpet åpning og pumping stempelets håndtere en dusintider. Hvis ikke annet fungerer, mate en skrue i avløpet så det presser gjennom tresko.

Port tresko

Toalettskålens porter sitter like under kanten, hvor de er plassert noen inches. Hardhet innskudd samler i toalettets porter som vannet avslutter tanken og går bollen gjennom portene. Fjern portene med tre spyd eller en wire kleshenger. Hvis toalettet tømmer fortsatt tregt, bland en del muriatic acid med ti deler vann i en bøtte. Hell halvparten av bøtta ned overflyt røret inne i toalettet tank, vente en halv time og deretter hell resten av bøtta ned overflyt røret.

Andre årsaker

Toalettets rødme makt kan avta når en rengjøring kategorien du slippe inn på toalettet tank oppløser størrelsen at det kan bli sugd avløpet tankens. Kategorien rengjøring er ikke liten nok til å passere gjennom portene i bollen som vannet, og i stedet det tresko en eller flere porter. Kategorien rengjøring vil sitte i toalettet, tilstopping portene, før det oppløses eller du bryte den opp med tre spyd eller en wire kleshenger.

Svak toalett og dens gurgling lyder kan også skyldes en delvis eller helt tett toalett avtrekksrøret på taket av huset. Hvis du ikke er komfortabel klatring på taket og tømme ut avtrekksrøret, leie en rørlegger gjøre det for deg.