Min takvindu lekkasjer når det regner hardt

June 10

Min takvindu lekkasjer når det regner hardt

Hvis din takvindu lekkasjer når det regner hardt, skyldes sannsynligvis et problem med taket rundt det eller panelene i det, i motsetning til en kondens problemet. Fikse det raskt å unngå større problemer som interiør skade på tepper, vegger og gulv. Finne ut årsaken til lekkasjen å bestemme hvilket nivå av reparasjon er nødvendig for å fastsette den.

Instruksjoner

•Investigate hvor vannet kommer fra. Klatre opp takvindu med en lommelykt og speil, sørge takvindu det er lukket. Inspisere plastkabinett rundt vinduet slik de er i god stand og ikke svekket, revet eller for smidig. Vær spesielt oppmerksom på områder der det har vært tidligere reparasjoner. Se rundt taket og inntrenging som kanaler å se om de er kilden til lekkasjen hvis tetningsmasse er sikker.

•Bruk en kniv, skraper eller en skrutrekker fjerne gamle fugemasse, og deretter bruke en tube fugemasse pistol med en lang utløser sette inn nye fugemasse. Før du begynner å kle av gamle, tørket eller sprakk fugemasse eller taktekking tjæresand. Kle av tak shingles fra omkretsen av takvindu med en snuse bar og grunnleggende snekker verktøy og legge til nye metall blinkende. Kjøpe en spesiell blinkende kit for takvinduer fra en jernvarehandel. Inspisere noen gamle blinkende grundig for å sikre at det ikke har blitt skadet eller korrodert.

•Bytt taket. Fjern taket og Installer en ny Hvis problemet ikke er med vinduet selv og området rundt. Leie en profesjonell roofer hvis du ikke er erfarne i denne oppgaven. Betal spesiell omsorg og oppmerksomhet til blinkende rundt takvindu og skråningen av taket over takvindu.