Min taket Ridge ventil er løs

February 6

En taket ridge ventil gir ventilasjon hjem gjennom taket og loft. En løs eller skadet ventil kan føre til fuktighet problemer som påvirker isolasjon, som kan føre til mugg og andre problemer i hjemmet. Det er nødvendig å utføre rutinemessige vedlikeholdsoppgaver på taket ditt å sikre at taket ridge ventilen er sikkert på plass og fungerer riktig.

Sjekke ventilen

Taktekking fagfolk anbefaler at huseiere kontrollerer takene minst en gang årlig for skade. Det er nødvendig å fysisk inspisere ridge ventilen, så må du komme opp på taket. Dette vent kjører vanligvis langs taket på høyeste. Trekk forsiktig ridge ventilen oppover for å inspisere festene. Stram og erstatter som vises løs eller mangler. Også se etter riktig installasjon. Ridge vent festene gå inn sperrene på ca hver 18 inches.

Lengre skruer

En taket ridge vent er utformet med vind- og strøm til å ventilere taket og loftet i ditt hjem. En viss fleksibilitet er ønsket å utføre denne oppgaven. Men for mye og det vil føre til mer skade enn godt, så ventilen må være sikre. Taket ridge kanaler installeres noen ganger bruker de generelle taktekking negler som er for kort til å nå gjennom til sperrene. Slett generelt sikrer ikke vent på plass nok til å sikre riktig funksjonalitet. Profesjonell elektrikere anbefaler skruene som er lange nok å sikkert trenge sperrene, for eksempel 3-tommers galvanisert dekk skruer.

Tetting

Taket ridge ventilen er ment å være åpen for at, men det er fortsatt nødvendig for å forsegle områdene rundt festene. For å forhindre taket lekker, bruk en polyuretan tetningsmiddel på taket ridge festene. Dette fugemasse også hjelpemidler i å sikre ryggen vent på plass ved å gi lagt styrke til festene. Hvis taket ridge ventilen på ditt hjem er dekket med helvetesild, sjekke disse for sprekker og bruker noen taktekking tjære etter behov.

Sikkerhet

Arbeid forsiktig når du er på taket. Per definisjon, ridge åpningen på toppen av taket og kan kreve spesielle stillas for sikker tilgang. Vær forsiktig med å scuff eller mar at Helvetesild når du flytter rundt på taket.