Min spikerpistol synke ikke negler

September 29

Min spikerpistol synke ikke negler

Innramming spiker, brad spiker, ferdig spiker og krampepistoler er alle eksempler på spikeren våpen som opererer med en kostnad på komprimert luft fra en luftkompressor. Hver av disse våpen har en dybde justering ring som lar spikeren kan styres dypere eller mindre dype, avhengig av typen materiale og lengden på spikeren drevet. Mengden av lufttrykket påvirker dybden som spiker. Hvis din spikerpistol ikke synke negler, skal noen justeringer løse problemet.

Instruksjoner

•Vri på luftkompressor og sett press gauge til 80 til 90 pund pr. kvadrat tomme (psi).

•Koble en slange til munnstykket på siden av kompressoren.

•Sett tre dråper nail gun olje i luften kontakten på slutten av spikeren å smøre pistolen. Plassere et rack av spiker i den spikerpistol magazine, og fest slangen til luft-kontakten.

•Sett på vernebriller. Trykker du spissen av spikerpistolen på treet å bli naglet, og trykker på avtrekkeren. Hvis spikeren ikke synke til leder av spikeren er flush, vri dreieknapp av spikerpistolen hodet rett over spissen klokken en full slå og teste spikerpistolen igjen. Fortsett rotere knott og testing før spikerpistolen synker neglene riktig.

•Øk lufttrykket på luften kompressoren trykkmåleren i intervaller på 5 psi hvis du slår på bryteren på av pistolen synke ikke helt neglene. Kombinasjonen av justeringen på spikerpistolen og ekstra lufttrykket vil løse problemet.

Tips og advarsler

  • Når du bruker en luft spikerpistolen, Bruk vernebriller for å beskytte øynene mot flygende rusk.