Min søppeltømming er tett

April 19

Min søppeltømming er tett

En søppeltømming er en uvurderlig enhet å ha i hjemmet som det tar seg av matrester som ville ellers tette opp vasken og må fjernes manuelt. Men mens en søppeltømming er utformet for å håndtere små klumper av mat, hvis det er å håndtere spesielt tung belastning, det kan det bli tett. Mens bryte maten i små klumper før slippe det ned i søppel fjerning kan hindre tresko oppstår i fremtiden, er det flere skritt som kan tas å rense en søppel fjerning av ringer en reparatør.

Instruksjoner

•Tilbakestillings motoren. Hvis salg fungerer bare når du slår den på, er det ikke tette i det hele tatt. Det er sannsynlig at motoren er fast. Deaktivere salg og se etter sin tilbakestillingsbryteren. Dette er vanligvis plassert nederst på salg. Når i søppel fjerning har vært slått i 10 sekunder, snu tilbakestillingsknappen og slå i søppel fjerning på.

•Locate en liten fordypningen nederst i søppel fjerning, plassert under vasken. I noen avhending av søppel gir dette deg tilgang til hulrommet inne i søppel fjerning. Slå av strømmen til søppeltømming med viktigste strømbryteren. Stick en Allen fastnøkkel i åpningen og slå akselen. Slå det frem og tilbake forsiktig før det begynner å snu fritt. Slå i søppel fjerning på.

Slå av strømmen på viktigste strømbryter og segl munningen av en stempelet over avløpet. Hvis det er en dobbel vask, lukke opp den andre oppvaskkum avløp med et håndkle eller gummi stopper. Arbeid stempelet opp og ned til tresko dukker løs.