Min Sink overflyt og tresko

March 25

Før eller senere kommer noen vask eller andre elementer i et avløp systemet til å tette. Buildups av hår, såpe avskum, matpartikler og andre sak---med sporadiske spredt objektet---kan forårsake vann sikkerhetskopiere avløpet og overflyt vask, badekar eller toalett. Heldigvis, de fleste tresko vasker og andre kamper kan fjernes med et par grunnleggende rørleggerarbeid verktøy du kan kjøpe på enhver jernvarehandel eller hjemme forbedring sentrum.

Rørleggers venn

Et avløp verktøy hver hjem eller leilighet bør ha på hånden er stempelet. Denne gummi cup på lang stang er kalt "den rørleggers venn" fordi det er en rask og effektiv avløp tette buster. Dette billig verktøyet fungerer bra på vasker og badekar og toaletter. For å bruke den, fylle vasken partway med vann, plassere stempelholderen koppen over avløp hull og kraftig pumpe håndtaket opp og ned et par ganger, så trekke det raskt av avløpet. Hvis du har to Kummer vask, sette stopperen eller en våt klut i en av hullene og stuper den andre. For bad synker, plugg overflyt hullet med en klut før du stuper i avløpet. I de fleste tilfeller vil stuper fjerne tresko.

Avløp Auger

Hvis stempelet ikke fungerte, kan tresko finnes lenger ned drain linjen. Det neste steget opp i vasken tette-busting er kabel kvernen, kalles en rørlegger 's slange. Dette verktøyet er en lang, spenstig, fleksibel stål kabel sår på en spole utstyrt med en sveiv.

Bruke et avløp Auger

Angre P-formet drain trap under vasken, tømme ut vannet, sjekke fellen for tresko og legg det til side. Hvis mulig, fjerne felle armen som stikker fra stub-ut i veggen, og deretter mate kabel kvernen linjen i avløpet linje til du føler motstand. Trekke ut en fot eller slik kabel og skru lås på spolen. Urviserne spool håndtaket mens skyve linjen i avløpet. Gjenta til den er klar. Hvis kvernen fanger på noe, sveiv mot klokken samtidig trekke det tilbake, skyv det fremover igjen, Spy med klokken. Når avløpet er klart, montere vasken fellen og tømme avløp med varmt vann i noen minutter.

Hindre tresko

Noen enkle forebyggende tiltak kan stoppe avløp tresko fra forming. For eksempel ikke sette matavfall ned din søppeltømming. Denne enheten er ment å slipe opp små mengder matavfall som slip i avløpet. Hvis elementer som frukt og grønnsaker skreller eller matrestene utklipp er konsekvent matet skjønt forsvarlig, bygge vil bakken partiklene til slutt for å tette din avløp. Tilsvarende aldri hell varmt matlaging fett i vasken avløpet. Når kald, vil fett størkne og bygge opp på avløp vegger, fører til tresko. På badet, Fjern den popup vask stoppers ukentlig, og feilfri av hår og såpe gunk som er bygd opp. Du kan også installere siler på hver oppvaskkum avløp å fange hår, matrester og annet rusk før de kommer inn i avløpet.