Min rosa Dogwood treet blomst ikke

October 30

Min rosa Dogwood treet blomst ikke

En Cornus uten blomst er som fyrverkeri uten gnisten. Egentlig er elsket blomsten av en dogwood ikke en ekte blomst men i stedet, farget blader eller støttebladene formet som kronblad. Den faktiske blomster klynger Peric, i sentrum av disse støttebladene. Likevel er dette "blomst" og treets grasiøs forgrening vane som gjør dogwood en favoritt i sørlige landskap. Mangel på blomstrer stammer fra miljøet, ernæring og upassende bekymre.

Ernæring

Fordi prøven planter er dogwood trær nåde mange ofte foran plenen. Befruktet plener inneholder høye nivåer av nitrogen, som er bra for vekst av grønne blader men ikke blomstrende. For å sikre blomstring, holde plenen gjødsel fra dogwood treet. Bruk i stedet en organisk gjødsel rike på fosfor.

Noen ganger kan en dogwood treet ikke blomstre mangel på vann. Dogwoods er grunt forankret og krever minst 1 tommers vann per uke. Hvis nedbør er knappe, supplere med en dyp vanning fra slangen.

Graden av sollys

Når kranen dogwood, kan du vurdere hvor mye sollys det vil motta. En halv dag med sol er ideelt for riktig blomstrende. For mye lys tørker fuktighet fra treet. For lite, gir et høyere tre med færre grener og derfor mindre blomstre.

Tillat masse plass mellom trærne for god luftsirkulasjon som reduserer risikoen for sykdom.

Frysing temperatur

Som med alle blomstrende trær, dominerer temperatur blomstrer. Temperaturer under frysepunktet om våren kan drepe alle blomster knopper, uten å påvirke den generelle helsen til dogwood treet. Sjekk den kalde hardførhet av voksende sonen og som treet før planting.

Uriktig beskjæring

Dogwoods krever svært lite beskjæring. Fjerne døde og syke så snart de vises. Tynn grenstrukturen å forme din dogwood ved å selektivt fjerne overfylt grenene på senvinteren eller tidlig på våren før ny vekst begynner. Beskjæring for sent fjerner den nylig oppvåkning knopper.