Min regjering finér er Peeling av oppvaskmaskinen

June 7

Som et apparat som bruker varmtvann, oppvaskmaskiner produsere steam, og denne steam må lufte ut av enheten for det fortsette fungerer. Når dampen produsert av en oppvaskmaskin treff inventar, som skap, kan det forårsake ferniss på skap Peel. Hvis dette peeling oppstår, kan du reparere utseendet på utsiden av skap ved å fjerne og erstatte ferniss.

Instruksjoner

•Skru hengslene fra skap og fjerne dørene. Ta hengslene av dørene og plasser hengslene og skruer i en plast baggie å holde dem sammen.

•Trekk ut skuffer i cabinetry så langt de går og løfte skuffer i omtrent 30 graders vinkel å skyve dem av sporene. Dekke hver skuff med et stykke stoff eller plastfolie for å holde elementene inni samle støv mens du arbeider.

•Sett på tunge hansker og pensel hendene over ansiktene til skap der ferniss er løs å tørke av så mange biter av peeling finér som mulig. Bruk en sliping svamp på burrs eller vanskelig å fjerne deler av finér.

•Mix epoxy putty, ved hjelp av metoden beskrevet på emballasjen, i en engangs beholder. Trykk epoxy putty i hull eller hakk i cabinetry, gjør putty så flat som på overflaten. Når putty tørker, gå over stedene med en sliping svamp før de sitter selv med skap.

•Sand resten av skap med sliping svamp, får overalt du vil erstatte finér. Tørke skap ned med en våt klut eller tack klut.

•Measure hver del av kabinettet som du vil gjenopprette. Overføre hver måling til et stykke erstatning finér og klipp fra ferniss med saks. Rockler Trebearbeiding og maskinvare at ½ tommers bredden og 2 inches lengden på hver finér stripe som du klippe.

•Peel omtrent 2 inches av støtte av den ene enden av en finér strip og snøre den opp med slutten av delen av regjeringen langs som du ønsker å legge ferniss. Trykk ferniss mot CAB overflaten til det pinner og fjerne resten av støtte og trykk ferniss langs kabinettet. Trykk på en flat, tunge objektet mot finer, skyve det langs lengden til hele stripen holder på plass.

•Reface skap dører og skuffer ved hjelp av samme teknikk som for innebygde cabinetry delene. Gjelde skjellakk alle skap, dører og skuffer med en pensel vanntett dem og hindre fremtidige peeling på grunn av oppvaskmaskinen. Siden skjellakk gir et skinnende utseende på ferniss, male alle vegger for å få et enhetlig utseende og ikke bare de som oppvaskmaskin påvirker direkte.