Min Pony Tail plante har feil

September 10

Min Pony Tail plante har feil

Pony tail anlegg (Beaucarnea recurvata), også kalt hestehale palm, elefant fot treet og flaske palm produserer en plume av lang løvverk som ligner en uregjerlig hestehale på toppen av en enkelt, lang stamme. Men sjelden skadet av alvorlige insekt problemer, er noen ganger anlegget plaget av spider mites, mealybug og skala. Når fanget tidlig, er disse mye lettere å eliminere og kontroll, så sjekk hyppig for underskriver av insekter.

Skala insekter

Voksen skala insekter danner et hardt skall over kroppene og sjelden flytte. De ser ofte som en liten brun, brun og grå klump i stedet for et insekt. Som de feed, skiller de en klissen substans som kalles honeydew som forlater innskudd på bladene og kan dryppe på bordplater og gulv. Hvis det er bare et par skala insekter på anlegget, vask dem med en myk klut og såpevann eller fjerne dem med neglen eller en liten kniv. For større infestations, bruke insektmidler inneholder insecticidal såpe, permethrin, resmethrin eller pyrethrins.

Oversiden

Oversiden er nært knyttet til skala insekter og mate skiller honeydew på en lignende måte. I stedet for et hardt skall produserer de voksaktig filamenter som ser ut som innskudd av bomull. Vattpinne personlige insekter med en bomullspinne mettet med insecticidal såpe eller en halv-og halv løsning av alkohol og vann. Spray store angrep med et insektmiddel som inneholder tetramethrin, bifenthrin eller permethrin instruerte pakken.

Spider Mites

Spider mites er meget lille insekter som er vanskelige å se. Tegn på infestation inkluderer blek bladene med små prikker og webbing på undersiden av bladene. De lever på planter av piercing bladverket med en skarp snabel og suger saft anlegget. Spider mites spre seg raskt til andre houseplants, så isolere anlegget umiddelbart. Fjern webbing fra bladene og tørk av undersiden av bladene med en myk klut og såpevann. Gjenta behandlingen i fem til syv dager.

Forebygging

Oversiden, skala insekter og spider mites er vanlig drivhus skadedyr som får innpass til boliger på nye planter. Sjekk nye planter nøye etter tegn på insekter før kjøpet. Beskytte din houseplants av aisolering nye planter i tre eller fire uker. En avstand på 10 fot er vanligvis nok til å holde insekter sprer seg fra anlegg til anlegget. En sunn plante succumbs sjelden til insekt skade. Gir hestehale palmer med lys, en romslig pott og en potting jord som drenerer raskt. Vann bare når jorden er tørr til en dybde på 2 inches og mate månedlig med flytende houseplant gjødsel om våren og sommeren.