Min Pepper blader har brune flekker

September 3

Min Pepper blader har brune flekker

Pepper planter er knyttet til tomater og har lignende voksende behov. De er også utsatt for det samme sykdommen, det er derfor de ikke skulle dyrkes sammen. Holde pepper planter så frisk som mulig å tåle infeksjoner. Plante sykdom-fri planter i rik, godt drenering jord to uker etter de siste frost. Oppbevar vannet og bruke en balansert gjødsel fire uker.

Fører

Bakteriell vil årsaker mørke flekker på bladene og paprika er den sannsynlige årsaken til de brune flekkene på pepper planter. Andre tilfeldige virus kan forårsake striper og mottling av bladene, samt curling eller puckering av bladene. Blomstrer kan falle, unnlater å produsere frukt, eller frukt har misdannelser.

Løsninger

Dessverre, det er ingen kur for sykdommer som infisere paprika. Fjern påvirket blader og stengler. Hvis anlegget er ellers friske, kan det komme. Fjerne en alvorlig infisert anlegget og ødelegge det så det ikke infisere andre planter.

Forebygging

Plante sykdom-motstandsdyktig varianter som Yolo rart, spesielt hvis du bor i en varm, fuktig området utsatt for plante sykdommer. Rotere avlinger så de ikke vokser på samme sted hvert år. Anlegget peppers i et område med full sol fordi fuktig, skyggefulle steder støtte veksten av bakteriell sted. Vann peppers tidlig på morgenen, bruker drypp vanning eller soaker slanger, hvis mulig, fordi våt etterlater spre sykdommen. Unngå arbeide i hagen når bladene og jord er våte.

Insekter

Bladlus og andre insekter forårsake ikke brune flekker på blader, men de kan spre sykdommen fra blad til blad. Kontrollere bladlus kontrollere bakteriell sted. Se etter små, grønn, svart eller brun feil under bladene. Du kan også merke honeydew, en klissen substans utskilles av insekter på blader eller jord. Spray på undersiden av bladene med en strøm av vann eller spray insekter med insecticidal såpe.