Min påskeliljer blomstre ikke

April 11

Påskeliljer er ofte den første blomsten å kikke ut av bakken under tidlig om våren. Plante påskelilje pærene tidlig om våren eller i høst for en våren blomstrer. Påskelilje plantene ser mye som tykke blader av gress, men de vokser høyere enn gresset i en kort tidsperiode. Hvis din påskeliljer ikke er blomstrende, husk at alle sine grunnleggende behov blir møtt.

Instruksjoner

•Plant lyspærer i høst for en bedre sjanse til påskelilje blomstrer om våren. Men det første året planter kan vokse uten blomster som de bare ta næringsstoffer. Forvent ikke pærer som du plante våren å blomstre det første året.

•Feed din påskeliljer en gjødsel med en blanding av 5-10-10 gjødsel. Mate en gang når du ser først forlater vokser og igjen som anlegget begynner å blomstre. Dryss gjødsel rundt foten av plante- og vannet å få gjødsel i bakken.

•Gå din påskeliljer en solrik del av hagen din hvis de er i skyggen som minst en halv dag med sol er nødvendig for blomster å utvikle. Bruk en spade til å grave opp jord 6 inches rundt nye bladene og grave et hull i samme størrelse andre steder forsiktig. Opprette pærene, sammen med deres jord rett i hullet og vann.

•Thin ut din påskelilje pærene hvis de ikke synes å være blomstrende lenger; overbefolkning, vil det føre til blomster ikke å blomstre. Grave opp noen av pærene og plante dem et annet sted så de har mer plass.

•Kontroller jorda for god drenering som påskeliljer ikke liker å sitte i stående vann. Legg til litt grus din jord for å oppmuntre drenering eller flytte pærene til en annen del av hagen din hvor de får bedre drenering.

•Look for tegn på sykdom på din påskeliljer. Se etter gule striper eller hvite flekker på bladene. Grave opp og kaste bort, plante nye pærer Hvis dette er tilfelle.

Tips og advarsler

  • Ikke klippe toppen av din påskeliljer så snart de er ferdig med blomstringen. Bladene må vokse for en stund å ta næringsstoffer for året. Bedre ennå, ikke klippe bladene tilbake på alle.
  • Hvis du transplantasjon din påskeliljer, gi dem et år å slå rot og utvikle før forventer noen blomster.