Min palmer har gul Tips

April 9

Min palmer har gul Tips

Tre palmeblader kommer i forskjellige nyanser av grønn og gul-grønne, men uansett hvilken farge det skal være konsekvent lengden på frond. Gul tips om en palm frond signaler et problem. Det kan være forårsaket av noe enkelt, som utilstrekkelig fuktighet eller alvorlige, som en sykdom.

Vann

Den vanligste årsaken til gul tips om treet palmeblader er utilstrekkelig vanning. Selv om palmer vokser i varme, sandete områder, er de ikke nødvendigvis tørke tolerant. Hvis et palmetre ikke får nok vann, det blir understreket og fronds begynne å dø tilbake, starter på tips, som blir gul og senere, brun. De fleste palmer krever en dyp vann en gang per uke. Toppen 2 inches jord bør få lov til å tørke ut, men jord under 2-tommers merket skal være fuktig.

Dødelige gulfarging

Dødelige gulfarging er en sykdom som til slutt dreper palmen. Den begynner med gulfarging av blader, starter med de på bunnen. De gullig går oppover gjennom hver frond og til toppen av treet til det dreper bladet bud. Utviklingen av sykdommen kan redusert eller kontrollert med oxytetracycline injeksjoner, men det er ingen kur. Det er forårsaket av phytoplasma, hvilke er analog med bakterier, og det antas at insekter spre den. Forebygge infeksjoner ved å velge palm varianter som er resistente mot dødelige gulnede.

Gjødsling

Mangel av riktig næringsstoffer i jordsmonnet kan forårsake tips av palmeblader å gulne. Hvis et palmetre ikke får nok nitrogen, kalium og magnesium, vil det vises i fargen på bladene. Bruke gjødsel designet for Palmer omtrent tre ganger i året. Når frond tips er gule, det er for sent å reparere skaden med gjødsel, men det kan hindre ytterligere skade. Se etter gjødsel som inneholder 10 til 20 prosent nitrogen, 5 prosent fosfor og 10 til 20 prosent kalium.

Frostskader

I tillegg til forårsaker betydelig skade på resten av treet, kan minusgrader ødelegge palmeblader, snu tips gule og brune. Palmer tolererer ikke kaldt vær eller frost. I mange tilfeller, hvis treet overlever, vil skaden vare til neste vekstsesongen, med nye blader også viser gulnet tips.