Min Pachira Macrocarpa har gule bladene

December 16

Pachira macrocarpa, kjent som en pengetreet, er egnet for voksende innendørs, enten som en mellomstore til store houseplant eller som en bonsai-treet. Disse attraktive trær legge litt naturlig å alle rom i hjemmet eller på kontoret. Men indikerer gule bladene på en pengetreet et problem.

Voksende plassering

Voksende plasseringen av en pengetreet spiller en avgjørende rolle i helsen til treet og bladene. Pengene trær må rundt fire timer med sollys daglig, og trær i områder av huset eller uten sollys blir gult. Pengene trær vokser i et område hvor det er et utkast vil også utvikle gule blader, som varierende temperatur er skadelig. Gi treet vokser lys eller plassere den i nærheten av et vindu, og beskytte treet fra utkast.

Anthracnose

Anthracnose er en fungal sykdommen som vokser i jorden av mange hage og potteplanter. Fungal sykdommer forårsaker mange problemer for pengene trær, inkludert gulfarging av bladene. Gule blader ledsaget av brune flekker eller splotches på bladene er indikatorer på en fungal sykdommen. Rense infiserte grener og erstatte potting jord rundt pengetreet. Bruke en soppdreper pengetreet å kontrollere gjenværende spores og stoppe infeksjonen sprer seg.

Pulveraktig mugg

En annen sopp sykdom som angriper pengene trær kalles pulveraktig mugg. Gullig bladene er ledsaget av en hvit eller gråaktig filmen som dekker bladene som infeksjonen sprer seg gjennom pengetreet. Gradvis, blir bladene vridd eller krøllet før slippe tidlig fra treet. Beskjære alvorlig infisert grener og fjerne alle falne blader fra pengetreets voksende område. Bruke en soppdreper pengetreet å drepe eventuelle gjenværende spores som kan forårsake gjenta infeksjoner i pulveraktig mugg.

Vanning

Pengene trær som mottar overflødig vann utvikle en tilstand som kalles ødem, som er en hevelse av bladene på grunn av over hydration. Dette etterfølges av dramatiske wilt, misfarging og gulfarging av bladene og den høye saltholdigheten. Over-vanning en pengetreet eller voksende treet i en planter som ikke avløp vann godt nok fører treet å drukne og styrker røttene for å absorbere for mye vann. Repot pengetreet i en planter som tapper vann raskere.