Min nylig plantet Magnolia har gule bladene

February 10

Min nylig plantet Magnolia har gule bladene

Magnolia trær og busker er innfødt til Nord og Sør-Amerika, Sørøst-Asia og Himalaya. Kjent for sine store rosa, lilla, hvit eller gul blomster, har magnolia trær en sterk, duftende lukt. Når et magnoliatre eller busken har gule bladene, finnes det en rekke problemer som kan forårsake dette problemet.

Nylig transplantasjon

De fleste planter som har nylig blitt transplantert gjennomgå noen stress og magnolia treet er intet unntak. Når et tre- eller busken har nylig blitt plantet, blir noen ganger blader av planten gult fra stress. Gule bladene burde være midlertidig når magnolia treet acclimates til jord det har blitt plassert i.

Vann krav

Både for mye og for lite vann til en nylig plantet magnolia kan forårsake blader å gulne. Når det brukes for mye vann, røttene av anlegget kan bli kvalt og kunne utnytte næringsstoffer i jordsmonnet. Når et magnoliatre blir dehydrert, vil bladene også slå gul, men så brun og til slutt faller. Prosessen med blad død et tre som ikke har nok vann kan skje svært raskt.

Chlorosis

Hvis bladene av en nylig transplantert magnolia gule og forblir gul, dette kunne være indikativ av chlorosis. Dette er når bladene av en plante gule på grunn av klorofyll. Planter krever tilstrekkelig næringsstoffer og sollys å produsere klorofyll. Røtter kan bli skadet av en nylig transplantasjon eller kvalte fra for mye vann og ikke få næringsstoffer fra jorda.

Temperaturer

Selv om magnoliaer er et svært tilpasningsdyktig tre og busk, når de har begynt å blomstre på våren bladene og blomstene er utsatt for kalde temperaturer. Hvis natt temperaturer har vært uventet kaldt, kan bladene av magnolia gule. Temperaturer som er for kaldt for altfor mange netter kan forårsake bladene å gulne, så brun og til slutt faller.