Min Mandevilla vintreet er ikke blomstrende

May 12

Min Mandevilla vintreet er ikke blomstrende

En sommer favoritt, mandevilla vintreet er en tropisk, klatring vintreet innfødt til Brasil. Mørkegrønne, blanke blader gir en herlig kontrast til sin lyse blomster, som er rosa, gul, rød eller hvit, avhengig av navngitte rekke mandevilla. Når tatt vare på riktig måte, disse vinstokkene er produktive bloomers. Hvis din mandevilla ikke blomstrer, sjekke sin voksende betingelser, inkludert mengden av lys, vann og gjødsel det mottar, og sin jord.

Lys

Mer sollys din mandevilla mottar, jo mer det vil blomstre. Mandevillas krever full sol for å vokse og blomstre til sitt fulle potensial. Hvis din mandevilla er i skygge eller del skyggen, flytte den til et sted hvor den vil få minst seks til åtte timer med sollys hver dag.

Vann

Så full sol som din mandevilla mottar hjelper det blomstre, men også dries sin jord ut veldig raskt. Sjekk din mandevilla jord daglig under de varmeste månedene. Ikke la jorda tørke ut. Holde jorda fuktig, men sørg for at din jord og pot ha tilstrekkelig drenering, slik at vintreet ikke sitter i stående vann.

Gjødsel

Produserer blomstrer er hardt arbeid for din mandevilla. For å holde blomstrende, må den næringsstoffer. Mate din mandevilla en god kvalitet flytende gjødsel når hver to til tre uker. Bruke gjødsel med et middels analyse tall høyere enn den første og andre tall, som 10-20-10 eller 5-30-5. Det midterste tallet representerer mengden av fosfor i gjødsel og fosfor støtter blomst vekst.

Jord

Mandevilla vokser best i godt drenert jord. I tillegg, mens mange tropicals faktisk foretrekker sine røtter for å være fullt i en pott, vokser mandevilla best når røttene har god plass til å spre seg. Hvis din mandevilla er flere år gammelt, nytt potten med en større pott fylt med en frisk blanding av like deler potting jord, torv moss og byggmester sand.